o kadar iştahı nerden buluon acaba yaaCağ kebabı söyle

o kadar iştahı nerden buluon acaba yaaCağ kebabı söyle
senden nbrnapıonuz canlarım
Her ne olursa olsun geceye puanım 10/10 💅 bayılıyorum ilgi odağı olup tüm dikkatleri üzerime çekmeye çünküüü 💅işte özlenen kero naleti![]()
Yaaaa.Zabaan köründe tek uyanan ben değilim diye minnak Bi mutluluk oluyor içimde
Ben küçükken dedem namaz kılardı sabah zemindeki tahtaların çıtırtısı ve diz kemiklerinden çıkan tıkırt sesiyle uyanırdım
Odanın içi taze demlenmiş çay kokardı aslında huzur kokardı
Her sabah Bi insan sabah namazından önce nasıl sinekkaydı traş olabilirdi ahh dedem
Sonra hemen kalkıp balkona çıkarım karşimizda 2 tane dağ var ortasından güneş doğar yavaşça doğuşunu izlerdim
Dedem Bi kahraman gibiydi acaba nerden biliyordu güneşin doğacağini
Sana bunu anlattım mi bilmiyorum ama yine mazim canladı
Yaşlilik şeysi hep bunlar eskiyi döndürüp duruyor beynim
Off bak şimdi anneannemin sobanın üstüne koyduğu bazlama konusuna eşlik eden köy peyniri ve tereyağ kokusu bile geldi
🥺🚬😢
Öylece kalsaydım keşke hayatı bu kadar yaşamaya gerek yoktu
Neyse önemli olan beni seviyor olman diğeri çokta şey değil...Yazı sevenlerin villası, özel havuzu, her odasında kliması falan var herhalde, başka türlü yazı sevmesinin imkanı yok.
(Taslakta kalmış mesaj, gitsin bari)
Ben varım...
Asıl önemli olan şeyleri görebilmeniz beni mest etti..Neyse önemli olan beni seviyor olman diğeri çokta şey değil...
yine güzel kızların aklını alıyorum...Asıl önemli olan şeyleri görebilmeniz beni mest etti..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.