İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
gittim eduya bi sürü kızdım .s.s
kardeşindi o senin, yinmez dedim....... şimdi sen de onu yedin diye ölürsen nolcak dedim epey örseledim. strese girip ölmez umarım .s.s
dün o kadar renkli güzel minik balıklar vardı ki almamak için kendimi zor tuttum. iyi ki tutmuşum o çirkin şeyi yiyen onlara neler yapmazdı............... allam günde 2 tane de veriyom ben bunun yemini artık, neden balığım doymuyooooooo...................
Ayyy inanmıyorum diğer balığı mı yedi 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

Amca suratlı şey

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Kız günde bir kere kafi, o da azıcık zaten. Balıkların ne tür?

Bir de birbirlerini yediklerini gördüm, hem de aynı familyadanlardi. Bana da bir şey olmaz demişlerdi, püe..
Bu kaç tane atarsan havada kapıyo. Başta bi tane veriyorum. Lugano ölmeden önce yem için kavga ediyorlardı. Bir birlerinin yemini yiyorlardı diğeri aç kalıyordu. Sonra ikişer tane vermeye başladım. Bi karış var edu, baya büyük. Yeni lugano daha minik

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu kaç tane atarsan havada kapıyo. Başta bi tane veriyorum. Lugano ölmeden önce yem için kavga ediyorlardı. Bir birlerinin yemini yiyorlardı diğeri aç kalıyordu. Sonra ikişer tane vermeye başladım. Bi karış var edu, baya büyük. Yeni lugano daha minik
Belki de Lugano yu da edu öldürdü vura vura

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ayyy inanmıyorum diğer balığı mı yedi 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

Amca suratlı şey
Yaa sorma bu akvaryumun başına daa ne gelebilir dedikçe o da geliyo :honk: yedi herhalde yok çünkü. Olsa kıyı köşeden görünürdü herhalde 😔
Çok hareketli bugün aldı tabi proteini…..

3F2DE8A6-084E-4712-B96A-489635C94E09.jpg

pumpkin🌸

Elmas Üye
Belki de Lugano yu da edu öldürdü vura vura
Yok onları şu şekil taşınıştım.

1BBA71CE-268F-4B73-B259-B182C327DA5D.jpg

luganoyu daha çok sevdiğimden ona kapak kapatmıştım. Diğerinin kapağı yoktu ona da streç sarmıştım. Elektrik olmayınca çıkarmadım. Baktım yaşıyolar sabaha kadar yaşarlar dedim. Lugano rahmetli çok hareketliydi. Ondan ağzını açmadım intihar eder diye, öldü :(((((

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Balıklarda doyma hissi yoktur, ne kadar verirsen yerler... Fazla yem onları öldürür.. Çok büyük ihtimalle, dediğim gibi, yedi o balıkçığı. Üzüldük..

pumpkin🌸

Elmas Üye
Balıklarda doyma hissi yoktur, ne kadar verirsen yerler... Fazla yem onları öldürür.. Çok büyük ihtimalle, dediğim gibi, yedi o balıkçığı. Üzüldük..
fazla gerçekçisin ve acı gerçeği çatdiye sölüyosunnn :((((((

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
etrafta karadenizli var mı?

Üst Alt