İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünden beri arkadaş kero balık al balık al diye tutturmuş. ulan benim fırınım yok onu geçtim daha bi mutfak kapım bile yok nerede pişiriyimmm..... sonra da kero çok agresif ve gergin. neden acaba yaa gerçekten tek problemim balık yememek mi..... bazı diyetisyenler insanları çok yoruyo gerçekten....................

Diyecek sözünün bile kalmaması..

Musteriden övgü alınca girdiğim halleri bir görseniz...

belki de huzur bulduuuuuuuuuuu..............................

Şuraya geldiğimden beri ilk defa dinleyebileceğim bir şarkı gördüm paylaşılanlardan. Herkes yabancı dinliyor sanıyordum :d
valla yaa bana da gına geldi .s.s
ben serdar ortaç dinliyorum diye kalitesizlikle etiketlendim bu forumda :honk:
halbuki ne derin o sözler oturup bi düşünseler ne anlamalr çıkar
aşk bu kızılötesi misal.......... verdiği mesaj yerine gidiyor ama asla anlaşılmıyor :honk:

valla yaa bana da gına geldi .s.s
ben serdar ortaç dinliyorum diye kalitesizlikle etiketlendim bu forumda :honk:
halbuki ne derin o sözler oturup bi düşünseler ne anlamalr çıkar
aşk bu kızılötesi misal.......... verdiği mesaj yerine gidiyor ama asla anlaşılmıyor :honk:
Serdar ortaç mı, görüşmeyelim bi daha. asdkjhahjsad

öle demiyeydin iyiydi .s.s
Şaka şaka son 3 aydır dinlemediğim arabesk damar şarkı kalmadı. Sokakta "ııyğğğ o herifler kaldımı beaa" diye röportaj verdikleri adamların şarkı sözlerinin anlamlarını yei yeni çözüyorum.

Demem oki o adama ne oldu yaa..

Şaka şaka son 3 aydır dinlemediğim arabesk damar şarkı kalmadı. Sokakta "ııyğğğ o herifler kaldımı beaa" diye röportaj verdikleri adamların şarkı sözlerinin anlamlarını yei yeni çözüyorum.

Demem oki o adama ne oldu yaa..
bi rivayete göre türkiyenin eski günlerine dönmesi için serdar ortacın depresyondan çıkıp her yaz albüm çıkarması gerekiyormuş :dyg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt