Hgdin ozledik bize 1 ay gibi geldi 4 5 saat olmayisin kenks.
Sadece sanadır o kank, beni en çok sen seviyorsuuun.Hgdin ozledik bize 1 ay gibi geldi 4 5 saat olmayisin kenks.
Ben henüz tanımadım. bende sevebilirim belkiSadece sanadır o kank, beni en çok sen seviyorsuuun.
Beni tanıyıpta sevmeyen pek görmedim diyerek şurada biraz boş ukalalık yapmayı planlıyorum..Ben henüz tanımadım. bende sevebilirim belki
Ukalalık değildir o kendini bilmektir. Aynı dertten bende muzdaribimBeni tanıyıpta sevmeyen pek görmedim diyerek şurada biraz boş ukalalık yapmayı planlıyorum..
google a kopyala yapıştır yapınca öyle yapıyor. çünkü araya boşluklar falan giriyo onları tek tek silince gayet iyi çeviriyo.Kaliteli bir çeviri aracına ihtiyacım var. Google translate deli ediyor beni.
Hangi dil? Yardımcı olabilir miyim acaba diye soruyorum.Kaliteli bir çeviri aracına ihtiyacım var. Google translate deli ediyor beni.
Geçen fener 2-0dan 2-2ye geldi kanks. Rakibe saygı duy belki fenerbahçe gibi çok iyidirlerben böyle mal takım görmedim desem yalan olur.
ama bu da mal.
2-0 'dan nasıl 2-2 oldun yaa son 20 dk'da. ne mal adamsınız la
ya kanks şimdi gece gece fenerle bu takımı üst üste koydurtma banaGeçen fener 2-0dan 2-2ye geldi kanks. Rakibe saygı duy belki fenerbahçe gibi çok iyidirler![]()
Sen hep saçma sapan şeyler yüzünden beni kırıyorsunn 😔ya kanks şimdi gece gece fenerle bu takımı üst üste koydurtma bana![]()
kanks bu söylediğimin senle alakası yok ki. fenerle su mal takımın var =((Sen hep saçma sapan şeyler yüzünden beni kırıyorsunn 😔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.