Ne zaman öleceğimi bilmekten değil de acı çekerek ölmekten korkarım mesela.Korkusuz gördüm seni.
Allah güzel ve huzurlu bir şekilde ölmeyi nasip etsin inşallah.
Ne zaman öleceğimi bilmekten değil de acı çekerek ölmekten korkarım mesela.Korkusuz gördüm seni.
Ölümünde hayırlısı.Ne zaman öleceğimi bilmekten değil de acı çekerek ölmekten korkarım mesela.
Allah güzel ve huzurlu bir şekilde ölmeyi nasip etsin inşallah.
@Adrasteia ne oldu ya neden kızgın surat :/kıza çok güzel gülüyorsun dedim demez olaydım..........
Kızdım çünkü!@Adrasteia ne oldu ya neden kızgın surat :/
ama neden?Kızdım çünkü!
Bi' değişiklik olsun dedim..ama neden?
Günaydın klaus.güno canısılar
Bende elektronik sigara aldım. 2 haftadır duruyor köşede. Sigara içerken kurulumunu yapmak istiyorum sürücek zaar.Hipnoz ile sigara bırakma videosu izledim az önce..
Elimde sigara ile...
Evet..
Onlar çok şey ya.. ne sence? SjsjsjsBende elektronik sigara aldım. 2 haftadır duruyor köşede. Sigara içerken kurulumunu yapmak istiyorum sürücek zaar.
Pahalı oldukları kesin. Birde hissiz. Sigarayı emcüklemeyle aynı etkiyi vermiyor.Onlar çok şey ya.. ne sence? Sjsjsjs
Ben saçma derdim..Pahalı oldukları kesin. Birde hissiz. Sigarayı emcüklemeyle aynı etkiyi vermiyor.
Yok yok saçma değil. Hissiyatı eksik yoksa uğraşınca güzel aletler. Denedim kullandım eskittim kırılan bile oldu. yenisini aldım açıcamda işte ne zamanBen saçma derdim..
Benzetme güzel ama amacına ulaşmamış. Niyetim (çokkk saçmaaa) demek değil. Zarar konusu varya. Ondan sebep uymuyor örnek.Bu bana biraz şey gibi geliyor ya.
Bir kitabı eline alıp, sayfalarını koklaya koklaya, çevire çevire okumak varken gidip tabletten veya telefondan e-kitap okumak gibi. Boş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.