Günaydınnnnnnnnnnn
Peki ya incelt deseydin daha nasıl yapabilirdi düşündün müYa üst kattaki kuaföre gittim komşuluk ve esnaflık bağlarımı güçlendireyim diye. Kaşımın ırzına geçti resmen. Ya daha önce çok saçma sapan alan oldu ama bu kadarı asla olmamıştı. Yani inceltme topla geç etrafını deyince bunu mu anladın yaa benim yüzüm ne zaman gülücek ne zamannnn 😢😢😢😢😢
allah beterinden korusun tabiii .s.sPeki ya incelt deseydin daha nasıl yapabilirdi düşündün mü
allah beterinden korusun tabiii .s.s
kendim almayı becerebilsem vallahi çok daha iyi yapardım. hayır kitap gibi zaten şekilli sol kaşın altına bi girmiş ki, daha önce de girilmişti oraya zor doluyo .s.s bi de boyunu da kısaaltmış. sanki kaşım yok yaa. aklıma geldi yine moralim bozuldu. yüzüm şeklim şemalim değişti, kaş işte bu kadar önemliymiş arkadaşlar............
neyse birkaç ay dokunmiim de gidip altın oran aldırayım. hiç denemedim aslında aklımda o vardı ama şimdi komşun da kuaför olunca esnaflığa yakışmaz dedimKuaförlere güven olmaz cidden
Ama ben hayır...O molayı bize şarkı söyleyerek mi değerlendirsen?
![]()
Yalan söylemeyelim lütfen..Ama ben hayır...
Ben kim, şarkı söylemek kim!
Kaldır başını ve bak semaya. Orda bir ben göreceksin uzat elinide destek çıkayim kankim. de ayrıysa öyle okuyun.Hep de deliliğe vurulmuyor ki bazen gardım düşükken yakalanıyorum sonra omuzlarım çekmiyor ağirliği
Herkese nasip olmam .dDestekleyici pozitif bir kankamız olmadı şöyle![]()
yurrğğumm geliryaksamlar ^.^
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.