İnsanoğlu gerçekten aşırı tamahkar şuna bak istediğini almış daha keşke başka şeyler isteseydim diyor... doyumsuz bunlar abi.
buldum full hd izliom ben. netflix, 2 zam öncesinde kaybetti beni. "başkasından bile izlemem" demiştim. hele su son zamdan sonra kessin izlemem.benim netflixten izle. mail gelip duruyo .s.s
Gerçekleşeceğini bilsem daha mühim bir şeyler isterdim mesela!İnsanoğlu gerçekten aşırı tamahkar şuna bak istediğini almış daha keşke başka şeyler isteseydim diyor... doyumsuz bunlar abi.
Sanki bana alaaddinin lambasını okşuyor yaGerçekleşeceğini bilsem daha mühim bir şeyler isterdim mesela!
Boşa gitmiş gibi hissettim jdjdjdjdj
-bugünlük ertelendi ama yarın dönüp dolaşıp yine beni bulacak bu lanet konferans-
Belki de öyledir, bilemezsin.....Sanki bana alaaddinin lambasını okşuyor ya
hissedersin amaBelki de öyledir, bilemezsin.....
he danaya girer gibi girip sonra çıktığımızbuldum full hd izliom ben. netflix, 2 zam öncesinde kaybetti beni. "başkasından bile izlemem" demiştim. hele su son zamdan sonra kessin izlemem.
bundan sonra korsan akanze kankslink isteyen özelden ulaşsın
Bilemiyorum Altan BilmiyorumNasıl olsundu mesela 🤗
disney+ veriyor diye biliyorum. arkadaşlar hem yüzüğü hem onu izliyordu sanırım. bitsin de başlıcam ben. yine klasik benhe danaya girer gibi girip sonra çıktığımızsonra benim onca zaman dizi izlemeyip izlemeyip kapatınca izlemek istemem neticesinde tekrar üye olmam ve son 1 aydır açıp 2 satır bişi izlememem .s.s
zam gelmiş herhalde takip edemiyorum artık ya ben elendim siz devam edin .s.s
o değil de bu house of dragonu nereden izliyoruz spoiler yemeden ben onu izlemek istiyorum asıl merak ediyorum .s.s
Ben sevmiyorum kanks fatih terimi o 1 gergin ataman 2 .s.s bitene kadar spoiler yiycez. Zaten muhteşem yüzyıl paylaşıp duruyolar .s.s gerçi yoğunum bu ara bakamıyorum twittera gündemi kaldıracak kafa kalmadı .s.sdisney+ veriyor diye biliyorum. arkadaşlar hem yüzüğü hem onu izliyordu sanırım. bitsin de başlıcam ben. yine klasik benbu arada belgesel efffsane olmuş yaa. ben bile duygulandım. hep derdim zaten camiasını yönetimini bilmem de terim ayrı bi dünya diye. tavsiye edeirm kanks
snn işler ne alemde konuşamıyoruz bi süredir ? herşey yolunda mı gibi cürretkar bi soru sormak istiyorumBen sevmiyorum kanks fatih terimi o 1 gergin ataman 2 .s.s bitene kadar spoiler yiycez. Zaten muhteşem yüzyıl paylaşıp duruyolar .s.s gerçi yoğunum bu ara bakamıyorum twittera gündemi kaldıracak kafa kalmadı .s.s
Pazartesi başlıyorum. Yani kafamda öyle kurdum. Güya bugün marangoz gelecekti beynine vurduğum telefonu da açmıyo 🤦♀️ Mutfak kapısı takılacak ama birkaç istediğim şey vardı onları da yaptıracaktım. Keşke kendi çabalarımla başka bi marangoz bulup onları aradan çıkarsaymışım kapı da ne zaman takılırsa takılsaymış. Yemin ederim uzun zamandır hiçbir süreci bu kadar kötü yönetmemiştim 🤦♀️ Kartvizitler geldi bugün. Cumartesi de tabelayı takacaklar. Temizlik işlerini de bitirdim bugün. Dün tartıyı da kurdum. Geçen yazıcıyı da temizledim. Olm ben her şeyi halletmişim yaa bildiğin anam babamsnn işler ne alemde konuşamıyoruz bi süredir ? herşey yolunda mı gibi cürretkar bi soru sormak istiyorum![]()
kısa zamanda büyük yol kat etmişsin bence de herşey hazır gibi geldi okurkenPazartesi başlıyorum. Yani kafamda öyle kurdum. Güya bugün marangoz gelecekti beynine vurduğum telefonu da açmıyo 🤦♀️ Mutfak kapısı takılacak ama birkaç istediğim şey vardı onları da yaptıracaktım. Keşke kendi çabalarımla başka bi marangoz bulup onları aradan çıkarsaymışım kapı da ne zaman takılırsa takılsaymış. Yemin ederim uzun zamandır hiçbir süreci bu kadar kötü yönetmemiştim 🤦♀️ Kartvizitler geldi bugün. Cumartesi de tabelayı takacaklar. Temizlik işlerini de bitirdim bugün. Dün tartıyı da kurdum. Geçen yazıcıyı da temizledim. Olm ben her şeyi halletmişim yaa bildiğin anam babampazartesi ne giysem diye düşünüyorum akşamdan beri
![]()
Kanks ben bir CEOyum artık casual nedir yaa .s.skısa zamanda büyük yol kat etmişsin bence de herşey hazır gibi geldi okurkencasual giyin işte ilk günden. hem seni sıkmayacak hem seni ciddiye almalarına, dinlemelerine neden olacak duruşu verecek giysilerden...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.