İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bakliyat saklama önerileri var ama hiçbiri işe yaramıyor...

Defne yapraği koyun havasız kalsin kavanozda dursun yok içine tuz koyun vs vs vs bir sürü örnek sayabilirim vakumlu havasız açilmayan paket bile güveleniyor @döngüsel

Kullanacağin kadar anlık almak da olmuyor ani misafir geliyor elini atıyorsun elinin altinda bişey bulunmuyor :(

Çok zengin olup kocaman kiler yaptirip sanayi tipi dolap alacaksın jfjxj geçenlerde bulduğum dahiyene zenginlik hayallerimdeki çözüm buydu fjndj

Hatta instagramdan Bi video gördüm kadın mutfağin arkasına mutfaktan daha büyük bir mutfak daha yapmiş tüm elektronik mutfak aletlerini oraya koymuş fırın bile oradaydı konserve paketli ürünler vs

Ben de diyorum neden mutfağa bişey siğdiramiyorum....

Zenginlik ne güzel bişey ya

Sonra düşündüm de kim temizlicek o kadar büyük evi

Sonra yine düşündüm hayallerim bile fakir benim ya tıkanıyor Bi yerde temizlemek için bi yardımcım olabileceği gelmiyor ilk etapta aklıma jfjdjx

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
@Chen ona da bir ton elektrik gider.

Benim de hayallerim fakir.adfjşajdf

Eunoia

Platin Üye
Bir süre dinlensem iyi olacak.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Fazla ince düşünüyorum galiba ya da insanlar çok umursamaz ya da normali bu...

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
kulaklarım alev alıyor.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Son ikametgah bükücü yapcam sloganımı. Sonunda bugün yine son anda çıkan pürüzlere rağmen aldırdım ikametgahımı :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
İnsanların kafamın içinde kurduğum parlak fikirlerle dalga geçmesi o öyle olur mu kero demeleri ne tuhaf. Hayata geçirince de ağzı açık hayran kalmaları fazlaca eğlenceli. İnanılmaz mutlu ve enerjik uyandım bu sabah 💅

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
İnsanların kafamın içinde kurduğum parlak fikirlerle dalga geçmesi o öyle olur mu kero demeleri ne tuhaf. Hayata geçirince de ağzı açık hayran kalmaları fazlaca eğlenceli. İnanılmaz mutlu ve enerjik uyandım bu sabah 💅
Bunu okumuştum Bi yerde o kişiler kesinlikleeeee başarilarini ve seni kıskanırlarmiş bu yüzden engel olur daha iyisini yapmami beklemezlermiş

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ev
Bunu okumuştum Bi yerde o kişiler kesinlikleeeee başarilarini ve seni kıskanırlarmiş bu yüzden engel olur daha iyisini yapmami beklemezlermiş
evet öyle bir kitle de var. Ama bu bahsettiklerim benim iyiliğimi benden daha çok istediklerine kesinlikle güvendiğim insanlar. Sadece analitik düşünmede bir miktar bocaladıklarını varsayıyorum 😬 diyolar zaten sen anlattığında benim hayal ettiğim bu değildi diye. Halbuki anlatım becerilerim de oldukça iyidir benim 😋

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ev

evet öyle bir kitle de var. Ama bu bahsettiklerim benim iyiliğimi benden daha çok istediklerine kesinlikle güvendiğim insanlar. Sadece analitik düşünmede bir miktar bocaladıklarını varsayıyorum 😬 diyolar zaten sen anlattığında benim hayal ettiğim bu değildi diye. Halbuki anlatım becerilerim de oldukça iyidir benim 😋
Belki deeee siğ düşünüyorlar

Senin hayallerinin ulaştiği yere ulaşamıyorlar

Beni de ulaştir

pumpkin🌸

Elmas Üye
Belki deeee siğ düşünüyorlar

Senin hayallerinin ulaştiği yere ulaşamıyorlar

Beni de ulaştir
Benim kafamın ulaştığı noktaya ulaşmak için geçtiğim yolların çeyreğinin yarısının 10da 1ini görmedi tabi onlar, nereden bilsinler 😬 gerçekten delilik en sağlam dokunulmazlık. Kerodur ne yapsa yeridir diyolar sonra da sen yaparsın bacım diyip iki gazlıyolar ortaya muhteşem bişi çıkıyo. Evet gazla çalışıyorum ben :dyg: uzun zamandır beynimi üretmeye kullanmamıştım. Bu da değişik bir haz veriyor. Ay acayip mutluyum bu sabah. Bakalım nası bi felaket bekliyor beni bugün :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bu insanlar kendilerini ne kadar güzel acındırıyorlar.

Hayret doğrusu!

Üst Alt