İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Belki de sesin hoşuna gitti ve senle daha uzun konuşabilmek için 25 dakika seni telefonda tuttu
ay olabilir mi öyle bir şey :dyg:
zaten insanlar ikiye ayrılıyo bu konuda:
'bi sus cırt sesinle' diyenler 'çok rahatlatıcı bi ses tonun var sabaha kadar konuş diyenler' :dyg:
ben de karşı taraftan etkilenmedim değil şimdi, zaten sese duyarlıyım ben :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
o değil de sabah balkonda bişey ararken sökülen süpürgeliklerin çivileri battı ayağıma 2 yere birden .s.s canım hala çok yanıyo .s.s allam ben tetanoz iğnesi çok acıtıyo diye olmamıştım napsamkia .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
o değil de sabah balkonda bişey ararken sökülen süpürgeliklerin çivileri battı ayağıma 2 yere birden .s.s canım hala çok yanıyo .s.s allam ben tetanoz iğnesi çok acıtıyo diye olmamıştım napsamkia .s.s
Nazar çıktı nazar

Geçmiş olsun papatyam

pumpkin🌸

Elmas Üye
Nazar çıktı nazar

Geçmiş olsun papatyam
Yav ben nazar değdirmeye değer biri değilim ya kimin gözü yine bu .s.s hastane evin karşısında olmasa gelmezdim ama acilde bekliyorum şu an .s.s canım çok yanacak, iğneden nefret ediyorumdududududuuuu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yav ben nazar değdirmeye değer biri değilim ya kimin gözü yine bu .s.s hastane evin karşısında olmasa gelmezdim ama acilde bekliyorum şu an .s.s canım çok yanacak, iğneden nefret ediyorumdududududuuuu
Dua edelim de Yakişikli erkek Bi hemşire yapsin iğneyi insan aciyi hissetmiyor o zaman

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dua edelim de Yakişikli erkek Bi hemşire yapsin iğneyi insan aciyi hissetmiyor o zaman
Valla asansöre bindiğim andan beri sen nelere dayandın ne acılar çektin damağını kestiler senin pipetle beslendin korkma diren kero diye kendimi teselli ediyorum :honk: lugano gelse iğne yapmaya o an gözüm görmez o derece yanii :dyg:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Valla asansöre bindiğim andan beri sen nelere dayandın ne acılar çektin damağını kestiler senin pipetle beslendin korkma diren kero diye kendimi teselli ediyorum :honk: lugano gelse iğne yapmaya o an gözüm görmez o derece yanii :dyg:
Yakişiklilarin eli hafif dokunduğu yerde gül biter diye duyduk ama yalanmış demek ki...

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yakişiklilarin eli hafif dokunduğu yerde gül biter diye duyduk ama yalanmış demek ki...
ilk kez duyuyorum .s.s
doktor da yakışıklı bişeydi aslında ama gözüm görmedi .s.s
hemşire kızın eli hafifti sağolsun yaparken acımadı bile ama hastaneden eve gelene kadar 3-5 dk bir miktar kendinden geçti kolum. sonra geçti. sonra tekrar başladı saatlerdir acayip ağrıyor .s.s sanki bana 2. doz biontech .s.s 1 ay sonra aile hekimliğinde yaptıracakmışım 2. dozu .s.s birkaç gün ağrır zaten, ağır kaldırma bu kolunla dediler de her yer her yerde .s.s daha 3 tane 2şer metrelik stor perde var takılacak .s.s nası yapacaksam :((((( yalnızlık çok zor çookkk.... iyi ki dün 4 metre olan stor perdeyi takmışım :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Zaman mekan algımı yitirmiş durumdayım.

pumpkin🌸

Elmas Üye
facebook kullanmak bu kadar zor muymuş yaa .s.s 3 saattir gözlerim şaşı oldu .s.s yeni konum nası ekleniyo biliyosanız lütfen söyleyinnnn daha önce yapmıştım ama şu an beceremiyorum .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
facebook kullanmak bu kadar zor muymuş yaa .s.s 3 saattir gözlerim şaşı oldu .s.s yeni konum nası ekleniyo biliyosanız lütfen söyleyinnnn daha önce yapmıştım ama şu an beceremiyorum .s.s
Ben kullanmıyorum ama @HolySpectre de Facebook kullanan biri tipi var

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ben kullanmıyorum ama @HolySpectre de Facebook kullanan biri tipi var
Bak dalga geçiyoruz falan ama inanılmaz karmaşık, hele o işletme profil sayfası yok mu aman yarabbiiii…. Ben bunları küçükken nası yapıyormuşum :honk: tüm gece uğraşıp en sonunda wassabı sildim geldiğim noktaya bak yaa :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bak dalga geçiyoruz falan ama inanılmaz karmaşık, hele o işletme profil sayfası yok mu aman yarabbiiii…. Ben bunları küçükken nası yapıyormuşum :honk: tüm gece uğraşıp en sonunda wassabı sildim geldiğim noktaya bak yaa :honk:

Ben de bilmiyorum ki Facebook ta sadece 50+ dayılar takılıyordı şimdi onlar tiktoka geçti

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ben de bilmiyorum ki Facebook ta sadece 50+ dayılar takılıyordı şimdi onlar tiktoka geçti
o zaman sen benim holyme ne demek istiyrosunnn :honk:
tiktoku hiç indirmedim bile fikrim yok, ben sadece instagramda konum ekleyip geçecektim devlet dairesi gibi o facebooka facebook wassaba yönlendirip durdu, mevzu nerelere geldi :honk: zaten konum da yanlış haritada 250 metre ileride yolun karşısında bi yeri gösteriyo, hastanenin acil servisine denk geliyo o da manyak manyak işler .s.s

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Evdeyim ve çalışasım yok. Hiç böyle düşünmemiştim.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Cad. Mah. Sok. Diye kısaltılıyormuş bunlar. Mh sk değilmiş .s.s türkçeyi bilmiyosun daha kero rusça öğrenmeye kalktın 🤦‍♀️

pumpkin🌸

Elmas Üye
Üst komşum köyden gelmiş kavun getirdi bana. Tanıştık öyle. Canım memleketim. İnsanları insan gibi insan…. son iki senedir böyle bir şey görmedim ben. daşına toprağına gurban olurummmmm canım memleketimmmn

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Komşuların çoğu meraktan geliyor. İn midir cin midir nedir ne değildir diyerek ufaktan analiz yapıyorlar bence.
Üst kata bir ay önce bir ablayla abi taşındı. Sadece nakliye kamyonu geldiğinde denk gelebildik. Ben de merak etmediğimden daha tanışmak nasip olmadı. Olmasın da...

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
O değil de Lazio'yu sattım, uçuşa geçmiş.
Kripto borsasında yüzüm gülmedi bir türlü.

pumpkin🌸

Elmas Üye
uff nası yağmur yağıyooo
varam toprak kokusu koklayamm

Üst Alt