ilk golü fb atara bahse gireyim diyrum kanks ne diosun atalar mı ilk golü ?Valenciaya edilen küfürler buradan kayseriye yol olduğuna göre ikinci yarı kesin golü var![]()
ilk golü fb atara bahse gireyim diyrum kanks ne diosun atalar mı ilk golü ?Valenciaya edilen küfürler buradan kayseriye yol olduğuna göre ikinci yarı kesin golü var![]()
Mecbur atacaklarilk golü fb atara bahse gireyim diyrum kanks ne diosun atalar mı ilk golü ?
Kiev sadece kalecisi oynuyo, içine zelenski kaçmış .s.s ama çok sert oynuyolar ferdi gidiciilk golü fb atara bahse gireyim diyrum kanks ne diosun atalar mı ilk golü ?
Güle güle bir hal oldum ya bir insan ancak bu kadar boş yapabilirMecbur atacaklar
Gerçi bu hücum hattıyla zor da gol atılacak atılmadan olmuyo
Kanks işin yoksa aç maçı izle yemin ederim bu kadar eğlenmemiştim uzun zamandır, ertem şener ve gereksiz bilgileri ❤️
Emre yorumuna ne diyosun dgsbsbsGüle güle bir hal oldum ya bir insan ancak bu kadar boş yapabilir![]()
Kanks evi arabayı arsayı bas gol geliyoknckzjcnz
ben keronun yorumları okurken eglendim kasdjsad izlesem nolurdu bilmiom![]()
kırmızı kart geldi yanlış alarm olmasın ?Kanks evi arabayı arsayı bas gol geliyo
haklıymışsın geldiKanks evi arabayı arsayı bas gol geliyo
oynamadıgım için kazanacak. izleAyrıca @alcatraz gazıma gelmeyip fenere oynamadığına sevindim, kurallarda yazmaz ama fenerle oynanmaz![]()
Bütün Dinlerde dua ayini yapsak, bu takımdan bir cacık olmaz. Tanrılar'ın hepsi bir araya gelse bile fenerbahçe nin kaderini değiştiremez. Rahat rahat bir maç izleyemecekmiyiz biz yabildiğiniz tüm duaları okuma zamanı @HolySpectre @pumpkin :d
o alex zmanıydı. nirvana yıllarıBütün Dinlerde dua ayini yapsak, bu takımdan bir cacık olmaz. Tanrılar'ın hepsi bir araya gelse bile fenerbahçe nin kaderini değiştiremez. Rahat rahat bir maç izleyemecekmiyiz biz ya
uzatmalarda beraberliğe oynadığımız anda belliydi.....oynamadıgım için kazanacak. izle
bende haftaya varımı yogumu strum graza bascam kasdjasd
hayır en kötü senaryoyu yazsak yine bu kadarını yazamazdıkölüm kalım maçında... @pumpkin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.