Çok korkuyorum uzaylı gibi çıkarsam yaE bi zahmet sen de çektir artık çen, höh yanii![]()
Çok korkuyorum uzaylı gibi çıkarsam yaE bi zahmet sen de çektir artık çen, höh yanii![]()
@Chen kaçırdın oğlanı ya başlıktı maşlıktı al gırdın gırdınnnn..............................................Ben gider artık uçağa kaldı 20 dk
seri tavsiye yazbu sıralar uzay konusunda ufuk açıcı filmlere takmış olmama ne demeli peki![]()
interstellarseri tavsiye yaz
ilkini izledim de diğer ikisini de izledim gibi geliyo .s.s ben de shadowhuntersa başladım sabah, ilk bölüm 4. dkda kaldıminterstellar
prometeus
arrival
şimdi ya mars yada marslı diye bi yapım vardı tavsiye. ona gecicem.
Geri dön parayı vermeden nereye?Ben gider artık uçağa kaldı 20 dk
Şu an ortalama 700 km hızla new yorka doğru uçuyor next aşkütellam, o yüzden cevap veremezGeri dön parayı vermeden nereye?
Parayı getirip TR de harcadı tabiiŞu an ortalama 700 km hızla new yorka doğru uçuyor next aşkütellam, o yüzden cevap veremez((((
Hadi dedikodusunu yapalım![]()
keroyu hiç düşünmeyin zaten........... kero kim kii..................................................
Seni de düşündüm......keroyu hiç düşünmeyin zaten........... kero kim kii..................................................![]()
o gitti artık ya beni aldatır...................... kaldık yine ortada iyi mi çen .s.sSeni de düşündüm......
Bu iş çok uzamasın kestirmeden halledelim diye
Hayırlı iş bekletmeye gelmez
Üzülme çiçeğimo gitti artık ya beni aldatır...................... kaldık yine ortada iyi mi çen .s.s
rahat vermiyoz diye kaçıyo olabilir mi acaba, sadece soruyorum ...........................
Sen yine başa dönüp hepsini Bi yokla @SleepleSsS ten başlayalımrahat vermiyoz diye kaçıyo olabilir mi acaba, sadece soruyorum ...........................
holi kaçtı ufuq kaçtı cons ülke değiştirmekle kalmayıp kıta değiştirdi sence de bu işte bi sıkıntı yok mu![]()
Yok çen dönemem, bu hayatta kazandığım en acı tecrübe “denenmiş denenmiştir” kabullenip önümüzdeki maçlara bakcaz artıkSen yine başa dönüp hepsini Bi yokla @SleepleSsS ten başlayalım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.