o ne nan .s.s.ödem testim pozitif çıktı..................................................
o ne nan .s.s.ödem testim pozitif çıktı..................................................
ödem testi kanks, hiç duymadın mı ne kadar cahilsinn...............................o ne nan .s.s.
aynen kanksödemi duydum da testini duymadım kanks. onun testi de mi oluyormuş. vallaha cahilim vurmayın .s.s.s
ne kadar yetenekli bi hatun kişisi <3aynen kanks
ödemin olduğunu düşündüğün yere parmağınla bastırıyorsun, parmağının izi çıkıp çukurlaşıyorsa ödem testin pozitif çıkıyor
yok eğer bastırıp çektiğinde hemen cilt eski haline geliyorsa tebrikler, ödem testin negatif. ama illa bi anormallik olduğunu düşünüyorsan ödem ararken yağ rezervi bulmuş ve yağ testini pozitif çıkarmış olabilirsin
bilimsellik desen var![]()
Ne demek efenimm görevimizzz bu dünyaya ilimi irfanı yaymakkne kadar yetenekli bi hatun kişisi <3
bugün sayende bi bilgi ögrendik kanks tşk ederiz![]()
yatırım önemli tabii. herşey gün geçtikçe pahalandıgını da düşünürsen mantıklı...max 6kya kadar, hangi elektronik alet ileride işime yarar diye düşünüyorum. böyle dert olmaz tabi.
Sevgilin beğenmeyebilir, ilerde sende beğenmeyebilirsinmax 6kya kadar, hangi elektronik alet ileride işime yarar diye düşünüyorum. böyle dert olmaz tabi.
aynı aynı bende deBenim hala turuncu kimliğim var........
Seneee 2009 da şeapmiştim
Üstünde de 2006daki fotom var....
En az 6 ay olmalı diyorlar amaaynı aynı bende de
2012de değiştirmiştim, 2012 çekimli foto hatta alcatraz da vardı çektirirken, çeken de arkadaştı zaten
biyometrik foto lazımmış buna. pasaportum için kullandığım fotoğrafı götürücem o da 2017 basımehliyette de o var zaten, hepsi bir olsun di mi
![]()
Evet o 6 ayı hep diyorlar ama bakmıyor bile zaman zaman karşılaştırma yapsalar kartın çıkış tarihleri farklı ama foto aynı farkederler demiştim ama şöyle bi şey oldu : öğrenci pasaportu çıkarttığımda 1 yıllık çıkıyordu. İlk kullandığım fotoyu ikinciye de götürdüm. Geçti. Bi de eski pasaportu da götürüyorsun bakıyorlar delip veriyorlar. Bi tık üstü her iki vizede de aynı foto vardı biyometrik istenmiyordu o zamanlar. Yine vize alırken eski vizeyi haliyle pasaportu gösteriyorsunEn az 6 ay olmalı diyorlar ama
Sen 4 ay oldu çekelim dersin fjkfkddk bişi olmaz bizim arkadaş 3 yıllık fotosuna ölee demişti cndkd
Evet o 6 ayı hep diyorlar ama bakmıyor bile zaman zaman karşılaştırma yapsalar kartın çıkış tarihleri farklı ama foto aynı farkederler demiştim ama şöyle bi şey oldu : öğrenci pasaportu çıkarttığımda 1 yıllık çıkıyordu. İlk kullandığım fotoyu ikinciye de götürdüm. Geçti. Bi de eski pasaportu da götürüyorsun bakıyorlar delip veriyorlar. Bi tık üstü her iki vizede de aynı foto vardı biyometrik istenmiyordu o zamanlar. Yine vize alırken eski vizeyi haliyle pasaportu gösteriyorsunkoskoca usa bişe demiyorsa emniyetin pasaporttaki ya da kimlikteki fotoya takılmaması normal
3. De de aynı fotoyu götürecektim ama o zaman biyometrik girdi işin içine götüremedim
ya da bu ikisinin yeri farklı olabilir hikayede, ilki farklı son ikisi aynı ya da ilk iki aynı sonuncu farklı hatırlayamadım. Kalkıp pasaportları aramaya da üşendim şu an
ama işin içinde bi biyometrik mevzusu vardı çok iyi hatırlıyorum
![]()
Günaydin hgGudnayt.
E bi zahmet sen de çektir artık çen, höh yaniiSürekli foto mu çektircez Bi de güzel çıkmıyor sanki ayy daha ben çektirmedim ama ehh doğal olarak 2006 dan beri de değiştim fmdkxm yutturamam daha. Dnzn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.