Kargonun da yediği boklar vardır kesin nsnssKargo da mi yiyormuş?
Günaydin o zaman sana yolun uzun mu kazasız belasız hadi inş
Teşekkür ederim. Günaydın. Şortla çıktım kliması çok güçlüymus dondum yaa bi eve varaydim jssn
3 saat daha yolum var gibi
Kargonun da yediği boklar vardır kesin nsnssKargo da mi yiyormuş?
Günaydin o zaman sana yolun uzun mu kazasız belasız hadi inş
Vardın mıKargonun da yediği boklar vardır kesin nsnss
Teşekkür ederim. Günaydın. Şortla çıktım kliması çok güçlüymus dondum yaa bi eve varaydim jssn
3 saat daha yolum var gibi
sana da günaydın .s.s
Vardım kanks büyük oranda yerleştim gibi. Masam yok pcyi kuramadım onun stresi var. Bi de ufak tefek eksiklikler var ama adam olur jjfjdjd yatağımı kurdum şimdi uzandım. Çok uyuyamadim zaten belki dalarım birazdan. Gerçi internet bağlamaya geleceklerVardın mısana da günaydın .s.s

Pottatif masanı arkadaşlarına bırakmıştın ya dönünce alırım diye git alVardım kanks büyük oranda yerleştim gibi. Masam yok pcyi kuramadım onun stresi var. Bi de ufak tefek eksiklikler var ama adam olur jjfjdjd yatağımı kurdum şimdi uzandım. Çok uyuyamadim zaten belki dalarım birazdan. Gerçi internet bağlamaya gelecekler

Bi de sen bana kayıt aycaktın yaa merakla bekliyorumVardım kanks büyük oranda yerleştim gibi. Masam yok pcyi kuramadım onun stresi var. Bi de ufak tefek eksiklikler var ama adam olur jjfjdjd yatağımı kurdum şimdi uzandım. Çok uyuyamadim zaten belki dalarım birazdan. Gerçi internet bağlamaya gelecekler

Alcam kanks da dedesi vefat etmiş aileleri şehir dışında. Şansıma saplayim ndndbsP
Pottatif masanı arkadaşlarına bırakmıştın ya dönünce alırım diye git al![]()
Ne kaydı kanks?Bi de sen bana kayıt aycaktın yaa merakla bekliyorum![]()
Bence de ben senin şansına vurayım 🤦♀️Alcam kanks da dedesi vefat etmiş aileleri şehir dışında. Şansıma saplayim ndndbs
Ne kaydı kanks?
Dün sürekli cevremdeydi atamadım kanks birazdan aticam sana. Bi uyku halim geçsin de yeni uyandım da üstüne afiyetBence de ben senin şansına vurayım 🤦♀️
ses kaydı atacaktın dün 🤦♀️

Ben de uyudum uyandım uyandım uyudum falan derken her yerim ağrıyor yaa .s.s birkaç gün toparlayamıycam galiba, bi de dün yanmışım yüzüm acıyo güneş kremimi değiştirmem lazım .s.sDün sürekli cevremdeydi atamadım kanks birazdan aticam sana. Bi uyku halim geçsin de yeni uyandım da üstüne afiyet![]()
yeni kimlik mi cıkarıcan kanksdün maruz kaldığım ötekileştirme politikası nedeniyle pazartesi için randevu aldım. kimliğimi değiştircem arkadaşlar
parayı nereye yatırıyoruz acaba![]()
evet onla da 3 saattir uğraşıyorum yatıramadım ücretini .s.syeni kimlik mi cıkarıcan kanks

bnm zamanımda sadece ptt vardı. gittim paşa paşa bekledim sıraevet onla da 3 saattir uğraşıyorum yatıramadım ücretini .s.s
zaten yazıcıyı da kolileyip kaldırmıştım dekont da ister bunlar, neyse pazartesi biraz erken gidiim vergi dairesi de oralardadır herhalde, postane de yakın zaten
garanti onlayn işlemlerde görünüyo ama seçtiğim vergi dairesine olmaz diyo hangisini seçicem bilmiyorum ki![]()

Pazartesi kalabalığı olur diye şey ettim .s.s neyse ya su akar yolunu bulur yetişemezsem de randevuya başka randevu alırım naapiimbnm zamanımda sadece ptt vardı. gittim paşa paşa bekledim sıra![]()
olmadı pasaport kullanırım
bi keresinde bi sınava pasaportla gitmiştim ne sınavıydı niye gitmiştim ama öyle olmuştu 
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.