napionuz ayol
Niyee senin donlarin kıymetli miasmıyorum sevgili chen asamam hem asmaya bişey yok 🤓 orası oturma alanı😁 makineden dolaba.. çabuk yıpranıyorlar gerçi.
iki ay işkence gibiydi bazı spor aletletinin üzerine atıyordum. Nem alma cihazıyla nemlerini alıyordum, neyse ki bu sefer çabuk yaptılar.![]()
Harry potter candır (:Belim özerkliğini ilan etmiş yatıp uyuyacağıma harry potter izliyorum .s.s
Sonra farkettim ki felsefe taşı ve sırlar odası dışında bu filmleri izlememişim, kitaplarını okumaya azkaban tutsağından başlamıştım çünkü
Çizgimi bozmamayı seviyorum 💅
Bilmiyorum ben film izlemeyi sevmiyorum.s.sHarry potter candır (:
Bilmiyorum ben film izlemeyi sevmiyorum.s.s
Seriye dizi muamelesi yaptım yine gitmediiçimde bastıramadığım bir kitaplarını yeniden okuma isteği var
Harry karakterini çok sevmiyordum ben![]()
Lise hazırlıkta kaç yaşında olduğumu hatırlayıp kaç yıldır sevemediğimi hesaplıycaktım, ama beceremedimseversin zamanla. D
Lise hazırlıkta kaç yaşında olduğumu hatırlayıp kaç yıldır sevemediğimi hesaplıycaktım, ama beceremedim![]()
Saklamıyorum ki ortaya çıksındıyaşın ortaya çıkardı /))
Saklamıyorum ki ortaya çıksındı![]()
Tarih 21 mart 1990 kuşluk vaktine doğru bi yıldız doğdu dünyaya. İşte o bendim….evet kaçtın 38 miydi unuttum :)
Tarih 21 mart 1990 kuşluk vaktine doğru bi yıldız doğdu dünyaya. İşte o bendim….
Bunu ne zaman diyorsun o gün mü dedin şimdi mi diyorsunnbende diyorum bi aydınlık var acaba nedir nedir diye :)
Bunu ne zaman diyorsun o gün mü dedin şimdi mi diyorsunn![]()
Wuhhuuuudoğdugun günden itibaren. D
Kargo da mi yiyormuş?Kargo bokunu yemeden yollara düşmelere çok ayarım. Ama yapacak bir şey yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.