10-15 yıllık ev. 1+1 ilçeye yakın biraz da ondan galiba.Ayyy sen nasıl 350 K ya ev buldun yaa
Eski fiyatlar olmasın onlar
Burada giriş kat varoş mahalle bir yerde 1 buçuk trilyon dan başlıyordu baharda
10-15 yıllık ev. 1+1 ilçeye yakın biraz da ondan galiba.Ayyy sen nasıl 350 K ya ev buldun yaa
Eski fiyatlar olmasın onlar
Burada giriş kat varoş mahalle bir yerde 1 buçuk trilyon dan başlıyordu baharda
Sakın kaçirma o zaman asla bulunmaz böyle seyler bir daha 15 yıllık çok süre değil ya10-15 yıllık ev. 1+1 ilçeye yakın biraz da ondan galiba.
Son günlerde bildiğin halüsinasyon görmeye başladım hepsi de gece yatarken tam uykuya dalacakken oluyor gece gözlerimi bi açtım tavandan örümcek ordusu üstüme doğru geliyor yataktan nasıl sıçradığımı anlamadım bi anda kendimi odanın diğer ucunda buldum ışığı açtım tabi ki hiçbir şey yok........ Ay kafayı yiyorum.
Forumda olmayan gizemli konularNe izliyorsunuz siz de bu kadar abuk subuk şeyler görüyorsunuz?
Sen gel, ben seni okurum üfürük bedavaBen napim sevgili chen![]()
Kuru yer kalmasın dikkatli gusul alin arkadaşlar....Bazen bende görüyorum karanlık dehlizlerden şeytanlar cinler odama doluşmaya çalışıyor, çok ince bir perde gibi bişe kalıyor, arkasında kalıyorlar![]()
Korkunçlu rüyalar gördün mü?Sizin yüzünüzden inş bu gece korkunç bişi görmem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.