deniz suyu iyi geldi
Döndün mü sonunda?Amannnn hiç özlememişim evimi ya çok yadirgadım
Evet döndüm ama.....Döndün mü sonunda?
Hoş geldin kuzuuumm.: )Evet döndüm ama.....
Ama..
Pertim döndü fkfdk
Çokkkk hoş buldummmmm çiçeğimHoş geldin kuzuuumm.: )
Hoş geldin o halde. Eski düzenine çabuk döneceğine eminim umarım çok ozlemezsin diğer tarafı ndndnsEvet döndüm ama.....
Ama..
Pertim döndü fkfdk
Gelir gelmez özledim🥺Hoş geldin o halde. Eski düzenine çabuk döneceğine eminim umarım çok ozlemezsin diğer tarafı ndndns
Başin sağ olsun çiçeğimSon bir aydır ya çevremde birileri ölüyor ya da birilerine kanser teşhisi konuyor.
Sen mi bişi yaptin yoksa onlaraChen döndün diğer sorumlular eski hallerine döndü 😄 az kalsın içleri dışlarına çıkıyordu 🤓
Sen bi daha gitme bi yere, ben baş edemiyorum bunlarlaSen mi bişi yaptin yoksa onlara
Saçini mi çektiler yoksa 😳😱Sen bi daha gitme bi yere, ben baş edemiyorum bunlarla![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.