Yok yok akbaba kabul etmiyoruz biz :ddJdjsjjs burda benim akrabalarimmi var yoksa holyYcimm benden habersiz gelen mi oldu djkdkd
Yok yok akbaba kabul etmiyoruz biz :ddJdjsjjs burda benim akrabalarimmi var yoksa holyYcimm benden habersiz gelen mi oldu djkdkd
Büyük konuşmak gibi olmasın ama bu saatten sonra alacağım ev arkadaşını anca nikahıma alırımbende de öyleydi. mecbur kaldım ev arkadaş olayına yoksa bilion krallığımdan memnundum![]()
Mesaj alındıBüyük konuşmak gibi olmasın ama bu saatten sonra alacağım ev arkadaşını anca nikahıma alırım![]()
150k ikiye bölersek 75 bin 75 bin dedelerden kalan tarlaları satsak en az iki sene otururuz gibi
izmire mi taşınsak beraber![]()
umarım dilek kapın açıktır kanksBüyük konuşmak gibi olmasın ama bu saatten sonra alacağım ev arkadaşını anca nikahıma alırım![]()
ne kadar da pratik ve çözüm odaklı bir bey..150k ikiye bölersek 75 bin 75 bin dedelerden kalan tarlaları satsak en az iki sene otururuz gibi![]()
o hakkımı geçen bir dilek tut konusunda kullanmış olabilirim kanksumarım dilek kapın açıktır kanks
keşke daha fazla dilek hakkı dileseymişsin kankso hakkımı geçen bir dilek tut konusunda kullanmış olabilirim kanks
izmire taşıniim dedim ertesi günü olaylar olaylar...![]()
allam bi daa meşgul etmicem söz diye söz vermiştimkeşke daha fazla dilek hakkı dileseymişsin kanks![]()
o hakkımı geçen bir dilek tut konusunda kullanmış olabilirim kanks
izmire taşıniim dedim ertesi günü olaylar olaylar...![]()
hahaha benim görüldü atılan dualarımı duysan oturur ağlarsın 3 gün 3 gece![]()
Biz isteyince böyle oluyorr![]()
Neye ağlayacağımızı şaşırdık :dhahaha benim görüldü atılan dualarımı duysan oturur ağlarsın 3 gün 3 gece![]()
O zaman dans :dans:Neye ağlayacağımızı şaşırdık yaa :d
Adamın o zaman renk dediği ortam bile mor 🤦♀️O zaman renk
![]()
tamamen tesadüf benlik mevzu değilAdamın o zaman renk dediği ortam bile mor 🤦♀️
ha mor aşkını kabul ediyorsun yaniitamamen tesadüf benlik mevzu değil
hee hee ediyom tamamha mor aşkını kabul ediyorsun yanii![]()
neden örseliyosun .s.shee hee ediyom tamam![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.