gözün aydın kanks iyi haberlerini bekliyorum <3Sanırım sonunda gerçekten kurumsal bir ekibin parçası oluyorummm
İkinci rauntta tamam bu iş 💅
Kapasiteleri zorlamak bizim işimiz efenim... :dNişastanın bağlama kapasitesini aştınız şu an 😬
Ulan bu da feykse var ya…gözün aydın kanks iyi haberlerini bekliyorum <3
Yaaa ne zaman gelcek mail yaa .s.sKapasiteleri zorlamak bizim işimiz efenim... :d
Gönder al yap :dYaaa ne zaman gelcek mail yaa .s.s
bence ömürlük fake kotamızı doldurduk yaa, artık olmaz diye ümit ediyom ama umarım değildir kanksUlan bu da feykse var ya…
aman tanrım didimmmm nası düşünemedimmmGönder al yap :d
kiralara baktım ve piskolojim bozuldu .s.s mevcut evimde aslında bedava üstü bedavaya kaldığımı anladım.............bence ömürlük fake kotamızı doldurduk yaa, artık olmaz diye ümit ediyom ama umarım değildir kanks
olursa iyi olur olmazsa da alıştık der yaşamaya dewamkee
istanbulda 6k'dan başlıyo diğer yereler ne alemde bilmiyorum bileaman tanrım didimmmm nası düşünemedimmm
kiralara baktım ve piskolojim bozuldu .s.s mevcut evimde aslında bedava üstü bedavaya kaldığımı anladım.............
bitane buldum 150k diyoistanbulda 6k'dan başlıyo diğer yereler ne alemde bilmiyorum bile
geçmiş olsun kanks. Umarım insan gibi biriyle tanışırsın da ev arkadaşı bulursun
150k mı.. nerde yaşıoz şatoda mı ? o nasıl fiyat lanbitane buldum 150k diyo
her ay bi organımı satarsam olabilir aslında, böbreklerden başliim sonuçta 2 tane
ev arkadaşlığı bana göre değil kanks, yalnızlığımın 7. yılı...........
şato falan değil kanks düz 2+1150k mı.. nerde yaşıoz şatoda mı ? o nasıl fiyat lan
aga beee yalnızlar için yakıyoruz bugün de![]()
150k mı.. nerde yaşıoz şatoda mı ? o nasıl fiyat lan
aga beee yalnızlar için yakıyoruz bugün de![]()
hangi insanlar küboom kim kandırdı seniii söyleBu insanlar ne kadar fake bee
hangi insanlar küboom kim kandırdı seniii söyle
Ooo bu cok acık oldu ama simdi kulagıma söyleseydin keşke lkasjdAkbabaalaaar djsjjsjss
Ooo bu cok acık oldu ama simdi kulagıma söyleseydin keşke lkasjd
bende de öyleydi. mecbur kaldım ev arkadaş olayına yoksa bilion krallığımdan memnundumhesaplarıma göre 0+0 a yetiyo bütçem, bu da bişe bence![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.