Hayırlı olsun izmir miiSanırım sonunda gerçekten kurumsal bir ekibin parçası oluyorummm
İkinci rauntta tamam bu iş 💅
Umarım olurHayırlı olsun izmir mii
9 farklı iş değiştirmiş bir insan olarak 10. iş yerinde süpriz sorularla karşılaştın demekUmarım olur
Çok izmir sayılmaz aslında çeşme 😬 umarım olur ya, istiyorum süreç olumlu ve daha önce hiç geçmediğim aşamalardan geçiyoruz 😬
Ohaaa hakikaten 10.ymuş, saydımm9 farklı iş değiştirmiş bir insan olarak 10. iş yerinde süpriz sorularla karşılaştın demek
kendini 5 yıl sonra nerede görüyorsun meselaa![]()
Ebedi kariyer diye ben buna derim işteOhaaa hakikaten 10.ymuş, saydımm
Bundan sonraki kariyer planım, izmirde ölmekgerisi önemli değil….
AdagaffsgEbedi kariyer diye ben buna derim işte
Hayırlısı olsun sadece bu foruma üye olduğundan beri 2 yada 3 iş değiştirdin zaten .dd
Valla çabana hayran kaldımAdagaffsg
Kaçırmışsın buraya üye olduğumda daha ceoymuşum yani 3. Yerdeymişim![]()
3 zirveydi ya.. öyleymiş yani 🤦♀️ Sonrası sürünmeceValla çabana hayran kaldım
Ben 3. den sonra salardım şahsen![]()
Yatmaz yatmaz. Yatarsa önünde ki işlere bakarsın üzülseydin önceki 9 tanesine üzülürdün. Üzüldüysen de demek ki bir şey olmuyormuş bak3 zirveydi ya.. öyleymiş yani 🤦♀️ Sonrası sürünmece
Şımarık bi kız çocuğu gibi davranırsan cezasını çekersin tabiiumarım simülasyonu tamamlamışımdır, maaş teklifini görelim de bi… maaş yüzünden yatarsa bu iş çok üzülürüm ama 🤦♀️
Hocam, şu an aydınlandım, tşk. SgsnsbsgshdYatmaz yatmaz. Yatarsa önünde ki işlere bakarsın üzülseydin önceki 9 tanesine üzülürdün. Üzüldüysen de demek ki bir şey olmuyormuş bak![]()
Aferin evlat 11. işin hayırlı olsun o zaman :ddHocam, şu an aydınlandım, tşk. Sgsnsbsgshd
Gel şunu beş yapalım bizBugün izinliyim şimdi iş yerinden arayıp lüzumsuz şeyler sordular yine 🤦♀️ İstifamı verdiğim gün hepsini engelliycem… biri hariç pardon ikisi hayır dördü dördü![]()
Dur yaa 10.ya uğraşıyoz şurada sgshsbsAferin evlat 11. için hayırlı olsun o zaman :dd
Hiçbirini engelleyemedi….Gel şunu beş yapalım biz
![]()
Geleceği düşünDur yaa 10.ya uğraşıyoz şurada sgshsbs
Yani hiç tanımadığın biri bile sana günün nasil geçti diye sorup üstüne yetmeyip cevap vermediğinde ölü taklidi mi yapıyorsun diye hesap sorabiliyorsa... bence de beceremezsin sen o işiHiçbirini engelleyemedi….
Benim sorunum; hiçbir şeye ve hiç kimseye kayıtsız kalamıyorum……..Geleceği düşün
Yani hiç tanımadığın biri bile sana günün nasil geçti diye sorup üstüne yetmeyip cevap vermediğinde ölü taklidi mi yapıyorsun diye hesap sorabiliyorsa... bence de beceremezsin sen o işi![]()
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir boşver......Benim sorunum; hiçbir şeye ve hiç kimseye kayıtsız kalamıyorum……..
Nişastanın bağlama kapasitesini aştınız şu an 😬Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir boşver......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.