DeğilimBu kadar düşünceli olmak zorundamısın![]()
Zorunda olsam düşünmem muhtemelen
Ama sevdiklerimi düşünürümm

DeğilimBu kadar düşünceli olmak zorundamısın![]()
Ama bu çok romantikDeğilim
Zorunda olsam düşünmem muhtemelen
Ama sevdiklerimi düşünürümm![]()
Ben zaten çok romantik biriyimAma bu çok romantik
![]()
Seviyorsanız oturun bir konuşun benceBen zaten çok romantik biriyim
Hem de komik
Zeki
Süper zeka
Herkül
Kendi kendime aşık oldum şu an![]()
Sürekli konuşuyoz zaten, sarıyo baya.. zaten kendimden başka kimim var konuşcak………..Seviyorsanız oturun bir konuşun bence![]()
Başka kimseye ihtiyacın yokSürekli konuşuyoz zaten, sarıyo baya.. zaten kendimden başka kimim var konuşcak………..
Diye diye böle olduk, yemezler artıkBaşka kimseye ihtiyacın yok![]()
Cok ciddi soruyorum. Evli olsan gerçekten mutlu olacagına inanıyormusun. Sence hayatında ki tek eksik bu muDiye diye böle olduk, yemezler artık![]()
Eğer ben bir gün evlenirsem muhtemelen gerçekten mutlu olurum. Ama işte evlenirsemCok ciddi soruyorum. Evli olsan gerçekten mutlu olacagına inanıyormusun. Sence hayatında ki tek eksik bu mu
Sıkılmaya vakit kalmaz işte jfkdmaşşşşırı yoğun tempo. bunu istediğimi sanmıyorum![]()
Gece müsaitim.adşajfşaj
Holynin renk algısına vurammmAyyyyyy @keroLayn rengin solmuş 🤔
@alcatraz kardesim goruyorsun kadinlari asla mutlu edemezsinHolynin renk algısına vurammm
onların da yapısı bu napalım işte.@alcatraz kardesim goruyorsun kadinlari asla mutlu edemezsin
Muz yiyeyim ama cilek tadi versin istiyorlarr![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.