Hee çingene gibi 🤦♀️Ya bence çok göz alici olmuşsun @keroLayn
holy bu renkle bana ne demek nereye varmak istemektedir pamuk şeker miii buu
Hee çingene gibi 🤦♀️Ya bence çok göz alici olmuşsun @keroLayn
rgb kodu alalım :dKendi kendime nası ban atabilrimm enter
O nergb kodu alalım :d
Tarif et ona göre ayarlıyım renk kodunu söyle yani .dO ne
Yeniyo mu yenmiyosa ilgi alanım değil
Ya emoji istersin ya renk kodu 🤦♀️Tarif et ona göre ayarlıyım renk kodunu söyle yani .d
oldu mu )Ya emoji istersin ya renk kodu 🤦♀️
pamuk şeker pembesi Olsun dedik morardık 🤦♀️
Olmamış ama ötekinden iyidir napalımoldu mu )
Sana nasil öyle bir şey diyebilirim kahrolurum (romantik anlarr)Bugün 2 oldu bu…
Ben nankör müyüm ne demek istiyosunn((
Romantiklik anlayışına gurbann 🤦♀️Sana nasil öyle bir şey diyebilirim kahrolurum (romantik anlarr)
Elimizden bu kadar geliyor neyapalımRomantiklik anlayışına gurbann 🤦♀️
Yaa kıyamam sanaaaElimizden bu kadar geliyor neyapalım![]()
Ben senden başka renklere gözlerimi kapadım acaba ondan olabilir mi kiYaa kıyamam sanaaa
Renk körü sevdiğimmm![]()
Yeşil gözü duyunca fal taşı gibi açılan gözlerini oymamak için ben şahsen bir neden göremiyorummBen senden başka renklere gözlerimi kapadım acaba ondan olabilir mi ki![]()
Evet hakkettim boynum kıldan ince kes cezamıııYeşil gözü duyunca fal taşı gibi açılan gözlerini oymamak için ben şahsen bir neden göremiyorumm![]()
Herkesin içinde rencide etmek istemiyorum git şoo köşede ağlaEvet hakkettim boynum kıldan ince kes cezamııı
Ne kadarda düşünceli bir hatunHerkesin içinde rencide etmek istemiyorum git şoo köşede ağla![]()
Buyrun benimmmNe kadarda düşünceli bir hatun![]()
Bu kadar düşünceli olmak zorundamısınBuyrun benimmm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.