"sunucu laneti" dediğimiz...spiker guduricin içinde olduğu pozisyonda tek bi olumsuzluğu yok her hareketi olumlu dediği andan beri tek sayı atamadı kaç üçlük kaçırdı ooff off
neyse du bakalımm
Alişinca pc den girmekten çok daha rahatTelefondan forumda vakit geçirmek zormuş
Olabilir henüz yeniyim ya senelerden sonra 🙈Alişinca pc den girmekten çok daha rahat
Ben artık pc açiyorum neredeyseOlabilir henüz yeniyim ya senelerden sonra 🙈
Kanks kötü bi haberim var kuponun yatacak 💅 olm insan bi danışır ben seriyi takip ediyorum .s.s
olm dedik ya kupayı kazancaz diye .s.s maçın efese bakan tek anında skor 0-0dıfb kazandı mı
iyi bari gözün aydın.
ben tam zamanında aksiyon almışım :d
bu görüntü eski canım yaa, güncellen birazsapladıkkk
![]()
Hadi yaaa 2016-2017 yazdığını nasılda görmemişimm EŞEK KADARDA YAZMIŞLAR bak sen şu işeeeeolm dedik ya kupayı kazancaz diye .s.s maçın efese bakan tek anında skor 0-0dı
gergin ataman ağladı, su falan içiyordu tam capslik hareketler jhgdjlkljh
bu görüntü eski canım yaa, güncellen biraz![]()
sen zaten benim sana olan aşkımı da görmedin, şaşırmadımm o yüzdenHadi yaaa 2016-2017 yazdığını nasılda görmemişimm EŞEK KADARDA YAZMIŞLAR bak sen şu işeeee
Yaşlılık işte ya zaten saç telimin birtanesi beyazlamış ufak ufak böyle aksilikler olması doğal artık kerommsen zaten benim sana olan aşkımı da görmedin, şaşırmadımm o yüzden![]()
bilememYaşlılık işte ya zaten saç telimin birtanesi beyazlamış ufak ufak böyle aksilikler olması doğal artık keromm
Söyledik işte neyi bilemezsinbilemem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.