seversin yağmuruNe yağdı ya bugün
Evet ama bu başka bir şeydi resmen dolu yağdı hiç durmadan haziran ayındayız sözdeseversin yağmuru
fark etmedim. yağmur yağarken uyuyum 1 saat dedim 4 saat gömmüşüm. gece napcam bilmiyorumEvet ama bu başka bir şeydi resmen dolu yağdı hiç durmadan haziran ayındayız sözde
Ne güzel uyuyabiliyorsun :) film izle, kitap oku gelir illa ki uykun yine.fark etmedim. yağmur yağarken uyuyum 1 saat dedim 4 saat gömmüşüm. gece napcam bilmiyorum![]()
film önersene.Ne güzel uyuyabiliyorsun :) film izle, kitap oku gelir illa ki uykun yine.
Geçen izledim bende the twin diye güzeldi baya 2022'nin filmi bunu izleyebilirsin izlemediysen eğer.film önersene.
şuan aklına gelen ilk filmi. türü fark etmeden ?
hayır, hiç duymadım. değerlendirebilirim. teşekkür ederim.Geçen izledim bende the twin diye güzeldi baya 2022'nin filmi bunu izleyebilirsin izlemediysen eğer.
Umarım beğenirsin :) sonu mesela çok şaşırttı benihayır, hiç duymadım. değerlendirebilirim. teşekkür ederim.
umarım keyif alacağın yağmurdan yağar. ne diyim akdsjsa
izlediğimde görüşümü yazarım. umarım sonu şaşırtır bi yerden sonra tekrara bağlıyor tüm filmler aynı kapıya çıkıyor gibi hissettiriyor çünkü...Umarım beğenirsin :) sonu mesela çok şaşırttı beni
Yaz yağmuru yağsın yeter ya😌
Umarım 🙂 doğru haklısın bazı filmler öyle maalesef.izlediğimde görüşümü yazarım. umarım sonu şaşırtır bi yerden sonra tekrara bağlıyor tüm filmler aynı kapıya çıkıyor gibi hissettiriyor çünkü...
yağmur yağsın da adını sen koy adjksad
yağmur toprak kokusunu severim.
kar sevene ne deniyor acaba du araştırıcam
kış çocuğu olduğumdan mıdır sıcağı sevmediğimden midir anlamadım.Umarım 🙂 doğru haklısın bazı filmler öyle maalesef.
Bende çok severim.
https://www.forumsal.org/konu/ciniofil.4485/ buradan bakabilirsin :)
Bende tam tersi kıştan nefret ederim soğuklardan keşke hep yaz olsa :) kış çok sert geçiyor çünkü burada.kış çocuğu oldumdan mıdır sıcağı sevmediğimden midir anlamadım.
oldum olası kar kışı, puslu-sisli, yağmurlu, gri havaları severim.
teşekkür ederim. konuya cevap atar atmaz gugıllamıştım bende jasdha
yine de eline sağlık.
doğu tarafında mısın ?Bende tam tersi kıştan nefret ederim soğuklardan keşke hep yaz olsa :) kış çok sert geçiyor çünkü burada.
rica ederim 🙂
Yok iç anadoludoğu tarafında mısın ?
deme...Yok iç anadolu
Yazı çok sıcak geçiyor ama kış çok berbat. :)deme...
iyi bilirim kasjdsad
maalesef evet. oranın sonbaharını da seviyorum. yağmuru esintisi... kışı sert geçiyor ama napalım, öldürse de sevdamdan vazgeçemedim aksdjsad
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.