yok fatih abi başkasıyla evlendi o kız ondan öne evlenmiştir zatenFatih o kızla evlendiyse hayatı kaymıştır

yok fatih abi başkasıyla evlendi o kız ondan öne evlenmiştir zatenFatih o kızla evlendiyse hayatı kaymıştır
Fatihi tebrik eder gözlerinden öperimyok fatih abi başkasıyla evlendi o kız ondan öne evlenmiştir zaten![]()
@HolySpectre acilen Bülent Ersoy el vantilatörü lazım bizeEriyip gidecem bu sıcaklarda, zaten kuş kadarım...
Kalbime giden yolu biliyorsuuunn
Çelik söylediğinde güzel oluyor da ayy ne biliyim Dilber Ay söyleyince beni çekmedi kfıdkskDilberim güzelmiş @Chen.: ))
bildirim ve mail ayarlarıyla oynadım. anasını belledim hepsinin içinden geçtim. sen yaz ben gördükçe etkileşim veririm. çen de buralarda zaten asajkdsaalcatraz da görünmez oldu.
Ben şimdi kim online diye nasıl tahminde bulunacağım. Biri hiçbir etkileşimde bulunmadan durursa durum daha da vahim... fadjjaş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.