Bak o olabilir işte :) @Bel far niente da yok hayret ilk defa
holly, forum şifremi çaldırmış.......
View: https://www.youtube.com/watch?v=cKLgDorUuF0
Ekli dosyayı görüntüle 1723
yaklaşık 6 ay önce balkonumdan toprağımı çalıp bi de balkondaki çeşmeyi bozmuşlardı. bantla mantla bişiler yaptım. ingiliz anahtarım yoktu naapiimm .s.s babamdan demir testeresi yürütmüştüm ama anahtarı unutmuşum .s.s neyse idare ediyorduk akıtıyordu yine, faturaya falan da yansıdı tabi bunlar .s.s 70 lira su faturası mı olur su dediğin max 10 liradır .s.s son günlerde çok kaçırmaya başladı. sabah izlediğim birkaç videonun ve can sıkıntısının verdiği gazla uğraşiim dedim yine anahtar olmadığından pense işe yaramadı gücüm de yeterli değildizibilyon kat bantı da sökünce mecbur sucu araştırmaya başladım .s.s araştırmak derken herhangi bi sucu numarası bulmam yeterdi ama yok işte .s.s neyse buldum artık adam bi yerdeymiş 2-3 saate gelirim dedi onu bekliyorum
satürn retrosunun verdiği yetkiyle 2 yıl önce bunlar yaşansa nasıl olurdu diye düşündüm. anında sucu elektrikçi gelirdi ben bulmazdım bile herhangi birine söylemem yeterdi ilgilenirlerdi. ama işte insanın tanıdığı kimsenin olmaması tamamen yabancı olması çok değişikmiş. benim kasabım bile vardı eskiden, şimdi yok .s.s benim acilen taşınmam lazım. bugün o konfor alanımı şımarık bir kız çocuğu gibi davranıp terkettiğim için o kadar pişman oldum ki... gerçi uzun zamandır pişmanım ama çaktırmıyorum![]()
normalini buldu da esktra özelliklisi kaldı. ben ondan o benden beter alodsksadElinden her iş gelen bir manit
Bulmalısın
benim elimden her iş geliyo zatenElinden her iş gelen bir manit
Bulmalısın
Diğer kızlar senden bu yüzden hoşlanıyor olabilir mi🤔benim elimden her iş geliyo zaten
biraz kas gücüyle hallolur her şeyoff yaa neden benim elimden her iş geliyo .s.s geçen kongrede kızın teki sürekli su şişesini bana açtırıp durdu açamıyorum diye .s.s neyim ben herkül falan mı
(((
buna düşmeyen kız da kendine kız demesin zaten.Diğer kızlar senden bu yüzden hoşlanıyor olabilir mi🤔
Bu resmen sahiplenici su şişesi açma hareketi
Olabilir mantıklıDiğer kızlar senden bu yüzden hoşlanıyor olabilir mi🤔
Bu resmen sahiplenici su şişesi açma hareketi
aydınlanma seansları Vol.bilmemkaçOlabilir mantıklı
terkedildiğim dönem çatlak bi arkadaşımız vardı ilişki tavsiyesi verirdi. Erkekler kendinden daha güçlü kadınlardan hoşlanmaz ben hayatımda hiç su şişesi açmadım dudaklarımı balık gibi yapıp şunu açar mısın derim hepsi sıraya girer derdi. Kero da damacanayı mutfağa taşısınnan ben boşuna terk edilip evde kalmamışım
![]()
hgfjkklş çok doğru o an da nan neden daha önce demedin dediydimaydınlanma seansları Vol.bilmemkaç
Kerocum sen de zayıf rolü yap ama kontrol hep sende olsun. Yapabileceğin şeyleri sırf mutlu olsun diye ona yaptır, iki taraf da kazansın.Olabilir mantıklı
terkedildiğim dönem çatlak bi arkadaşımız vardı ilişki tavsiyesi verirdi. Erkekler kendinden daha güçlü kadınlardan hoşlanmaz ben hayatımda hiç su şişesi açmadım dudaklarımı balık gibi yapıp şunu açar mısın derim hepsi sıraya girer derdi. Kero da damacanayı mutfağa taşısınnan ben boşuna terk edilip evde kalmamışım
![]()
Olabilir mantıklı
![]()
Yaa işte ben bi sürü taktik geliştirdim sonrasında ama üzerinde deneyecek biri yok ki hayatımda olsa yapcam hepsini, zaten michael scofield dan daha kontrolcü biri olarak anca haberim yokmuş gibi farkında değilmişim gibi davranabilirimKerocum sen de zayıf rolü yap ama kontrol hep sende olsun. Yapabileceğin şeyleri sırf mutlu olsun diye ona yaptır, iki taraf da kazansın.
Yaa işte ben bi sürü taktik geliştirdim sonrasında ama üzerinde deneyecek biri yok ki hayatımda olsa yapcam hepsini, zaten michael scofield dan daha kontrolcü biri olarak anca haberim yokmuş gibi farkında değilmişim gibi davranabilirim
@Chen biz bi kere deplasmana gidiyorduk otobüste bi kız “faaatihh kırmızı ojem bittii” diye ağlanıyordu, dudaklar tam balıkevlenmiştir o kız
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.