yok be baya baya aşık oldup evlenip mutlu mesut bi hayat sürüyormuşBelki kafasını boşaltmak için denediği bir yöntemle hamile kalmiştir O da üzülmüştür yoksa
Benim gece de belirli bir dönemde şuan olduğu gibi evde avazı cıktığı kadar bağırıyor neden acaba ya ne istiyor olabilirrBa
Yıl
Dımmmm
Bayıldım nasıl tatlı sallıyor kafasını
Koca istiyorBenim gece de belirli bir dönemde şuan olduğu gibi evde avazı cıktığı kadar bağırıyor neden acaba ya ne istiyor olabilirr
Ancak peşinden koşturursam duruyor. Yani bir hastalıgı oldugunu sanmıyorum
Ben vermem kızımı kimselereeKoca istiyor
O da enerjisini evde koştura koştura harcamak zorunda kalırBen vermem kızımı kimseleree
Koşturuyoruz zaten yapacak bişey yok. Top oynuyoruz saklanbaç. Pusu çapraz ateş vsO da enerjisini evde koştura koştura harcamak zorunda kalır
İyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim bir girip uğrayayım dedim.Selam @Pluviofil, daha iyi misin?
Aynı...İyi olmaya çalışıyorum teşekkür ederim bir girip uğrayayım dedim.
Sen nasılsın?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.