Çamaşir suyu kırmızı çizgimiz @Klaus 🤨ekşi de okudugum kiro kizlarin ortak özellikleri basligindan bi madde kahkaha attim hshshgs
Ekli dosyayı görüntüle 1641
bende bugün buna denk geldimekşi de okudugum kiro kizlarin ortak özellikleri basligindan bi madde kahkaha attim hshshgs
Ekli dosyayı görüntüle 1641
Yaaaa jfkdjdjbende bugün buna denk geldim
![]()
senin bana ne aldığına bağlı. hediyeleşelim 😘@Plesk
Cumartesi günü efesi yenersek bana GS Store'den ne alıyorsun?
Metin Oktay parçalın var mı? ama kupayı kazanırsak alırımsenin bana ne aldığına bağlı. hediyeleşelim 😘
evdeyim gayet iyiyim ben. menopozlu musun nesin asdjskajdBen mi nefes alamayacak kadar boğuk bir hava hissediyorum
Size de öyle mi geliyor hava
Ehh yaşlandık artık menopoz kaçinilmaz ama darlanıyorum burada ne biçim nem çökmüş yaaevdeyim gayet iyiyim ben. menopozlu musun nesin asdjskajd
bence serin bi duş iyi gelir bu havalarda. bende giricem valla uyku halim dagılsınEhh yaşlandık artık menopoz kaçinilmaz ama darlanıyorum burada ne biçim nem çökmüş yaa
Merdivene kaya tuzu dökülmüştü kapının hemen önüne baktim ki erimiş tuzlar su damlaciği olmuş
Hatta evde parkeler bile yapiş yapiş sanki 🤨
Evde hafakanlar basıyor benibence serin bi duş iyi gelir bu havalarda. bende giricem valla uyku halim dagılsın
Yaaa hava serin bugün ama nem çökmüş buralara 🍦:d
yaylada yaşayan bi tanıdık lazım sana
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.