daha da küçültebilirim sanki hala büyük gibi
Biraz kırpabilirdin, yüz ifadesini alıp gerisini koyverebilirdin jdjdjddaha da küçültebilirim sanki hala büyük gibi
Çok yardımseversiniz beyler, teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 1636
Daha kolayı var Gif sekmesine tıklayıp açılan yerde arama yapıp ekleyebilirsin
takıma kız düşünce biz...Çok yardımseversiniz beyler, teşekkür ederim.
O gif sekmesi çıkmıyordu bende, meğersem üstten tık diye indirmem gerekiyormus bir sekmeyi.
Artık çözdüm, olley.
O ellerini çek üstümden!Evet şimdi baktım ben den çok yetkin varmış bi gece ansızın darbe yapma diye onları törpüledim..........
Çoookk geçO ellerini çek üstümden!
Dokanma yetkilerime..
Hem pis elleriyle profillerime dokunuyor, hem stickerlerimi kullanıyor......Çoookk geç
![]()
ay çok korktum.Hem pis elleriyle profillerime dokunuyor, hem stickerlerimi kullanıyor......
İç savaş başlatırım, çok yetkili yönetici tanıdıklarım var benim!
Al işte... Yarın da çıkar bel farı banlamak istiyorum ban yetkisi veriinn derrrr üyeler ayaklanıyorrrrrrrrrrrr allahım krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzBen de görünmez üyeleri görebilmek istiyorum, bana da yetki versenize.
yooBuranın logosunu ben yapmıştım, hatırlayan var mı ya?
-bence hatırlayın..
Yok ya, sadece istediğim şeyi alayım yeter. : )ay çok korktum.
Al işte... Yarın da çıkar bel farı banlamak istiyorum ban yetkisi veriinn derrrr üyeler ayaklanıyorrrrrrrrrrrr allahım krizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yoo
Ya R yapmasanaaağ.Yok ya, sadece istediğim şeyi alayım yeter. : )
ona bi ara bakarımYok ya, sadece istediğim şeyi alayım yeter. : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.