Geçen maçın üçüncü çeyreğinden aldığım hazzı 3 senedir oynadığımız futbolun tamamından alamadım........Efese bu akşamda çakarsak çok tatlı olur.
atacağız farkı göndereceğiz.Efese bu akşamda çakarsak çok tatlı olur.
ben telefondan izlemek zorunda kalacağım... sen zaten maçı izlemek yerine ruslarla takılıyorsun kek.atacağız farkı göndereceğiz.
hanımefendi rusları tercih ederdim ama böğüren ruslarmış bizim kaderimiz, ne yapalım : /ben telefondan izlemek zorunda kalacağım... sen zaten maçı izlemek yerine ruslarla takılıyorsun kek.
taraf tutmadım. saçma bir final oldu zaten.
kazandığımız masa yok mu? : )
View: https://twitter.com/Galatasaray/status/1530670051619225600?s=20&t=YOXr7nEKmAWXiA7I7Z4rkw
2000 yılı, milenyum.Tarih milattan önce falan…
Kiskanççç2000 yılı, milenyum.
1959 öncesi değil : /
Yaylada siyah kotun içinden diz kapaklarım yandı ne diyosuuunnn skljskİnsanın teninin tişortten bile yanabileceğini öğrendim
Acıo 🥺
Ben de bugun siyah Kot giymiştim bacağima yapişmiş resmen 🥺Yaylada siyah kotun içinden diz kapaklarım yandı ne diyosuuunnn skljsk
Beyaz ve açık renkli giy. Siyah ve koyu şeyler güneş ışığını direkt çekiyor. Beyaz daha fresh oluyor yazınBen de bugun siyah Kot giymiştim bacağima yapişmiş resmen 🥺
Bi daha yapmam dersimi aldim
Keşke daha önce yazsaymişsin bana da ders olurdu 😁
Çayır çimende yuvarlanırım diye koyu renk giymiştim zulum oldu resmenBeyaz ve açık renkli giy. Siyah ve koyu şeyler güneş ışığını direkt çekiyor. Beyaz daha fresh oluyor yazın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.