Çay içicez sen napıonnapionuz
Şimdi kaç yaşindasıntaraftar stadyuma giremedi diye ŞL finalinin saatiyle mi oynanır mk ilk defa duydum
bi yaşıma daha girdim
öğrenirken girdiklerim kimliğimden bagımsız oldugunu varsayarsak 50-60 aralığı diyebilirim. kimliği de koyunca üstüne fosil oluyorum direkt.Şimdi kaç yaşindasın
Ben hiçç yoksam temiz Bi 87 varım gibisen kaç hissediosun ? ne çıkar kutundan ? @Chen
iyi bilirdik. forumda kendisinin başka bi eşi yoktu...Ben hiçç yoksam temiz Bi 87 varım gibi
@Morsalkım günaydııınnn. Arveles bulundur. Hemen etki ediyor. Bende öyle yani. Sana da iyi gelir belki
İyi gecemler tatlı. Valla ağrı kesici kullanmak istemezdim lâkin suda eriyen dexday ı kullandım keza arveles de içtim. Galiba soğuk algınlığı idi. Bugün akşam yine tekrarladı ama geçti. Daha yaşım ne başım ne yelek mi giyeyim yaaa.dd
taraf tutmadım. saçma bir final oldu zaten.@Plesk aksam da liverpoolluydunuz dimi
Kazandığınız masa yok sklsjsksj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.