Acaba herhangi bir hatunda geceleri açıp açıp bizi izledi mi be? :/ bi sezai olamadıkkkkkkkkkkkkkDün gece full Sezai izledim..Adam dişine 60 tane kürdan sığdırdı.. Cinnah demesi yok mu kriz sebebim.
Acaba herhangi bir hatunda geceleri açıp açıp bizi izledi mi be? :/ bi sezai olamadıkkkkkkkkkkkkkDün gece full Sezai izledim..Adam dişine 60 tane kürdan sığdırdı.. Cinnah demesi yok mu kriz sebebim.
Kül kedisinin ayakkabısını bulman dileğiyleAcaba herhangi bir hatunda geceleri açıp açıp bizi izledi mi be? :/ bi sezai olamadıkkkkkkkkkkkkk
Elinde ne varsa paket yap lütfenhap var ex var cigara var od var ne lazım ?
tmm ortaya yapcam ben. kaç kilo olsun ?Elinde ne varsa paket yap lütfen
Ağanın eline vurulmaztmm ortaya yapcam ben. kaç kilo olsun ?
Uykumun gelmesi lazımdı kanks .s.s neyse ki geç de olsa geldi şükürhap var ex var cigara var od var ne lazım ?
Gençler cümle kuramıyor artık küfürsüz ifade edemiyorlar hisleriniCiddi ciddi onca yazıyı okudum. Her cümlesi "amk" ile biten, her paragrafta en az bir kez "31" geçen ve bel altına vururken kişisel gelişim edebiyatı yapmaya çalışan bir whatpad yazarının bitmek bilmeyen yazısını okudum.
Ben okudum.
@Bel far niente bile daha az küfrediyor.ddGençler cümle kuramıyor artık küfürsüz ifade edemiyorlar hislerini
Selam kızlar ben efendi erkek.@Bel far niente bile daha az küfrediyor.dd
o zaman günaydın diyeyim kanks sanaUykumun gelmesi lazımdı kanks .s.s neyse ki geç de olsa geldi şükür![]()
Ne günaydını olm onun üstüne kaç güneş battı kaçı doğduo zaman günaydın diyeyim kanks sana![]()
elimde netlixden sıcak çıkmış love death robots 3. sezon var ister misin güzel kız ?Ağanın eline vurulmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.