tmm işte doğru anlamışım kanks akjsdjsaÖzür dilerim kanks şu mesajdan anlayamayacağını idrak edemedimm![]()
tekrar okuyunca yine öyle anladım adsalkd
ihtiyac sahibi şeysini ne zman söyledim acaba

tmm işte doğru anlamışım kanks akjsdjsaÖzür dilerim kanks şu mesajdan anlayamayacağını idrak edemedimm![]()
Allammm çıldırcam yaaatmm işte doğru anlamışım kanks akjsdjsa
tekrar okuyunca yine öyle anladım adsalkd
ihtiyac sahibi şeysini ne zman söyledim acaba![]()
bu kadar gereksiz ayrıntıyı tutmak beyni yakmıyor mu kanksAllammm çıldırcam yaaa
Ne demek ne zaman söledim bunu her zamam sölüyorsun .s.s tam olarak şu şekilde “bu söze de acayip uyuz oluyorum düşünsene ihtiyacın var ama sahipsin de, ihtiyaç sahibi ne yaa”.
balık hafızalı arkadaşların varken fil hafızalı olmak bazen bu dünyada cehennemi yaşamak gibi .s.s
Yakıyor kanks .s.s yandı zaten gereksiz detayları bile eskisi kadar hatırlayamıyorumbu kadar gereksiz ayrıntıyı tutmak beyni yakmıyor mu kanks![]()
sorma yaaa. ilk defa coin aldım. aldım alalı düşüyor. işte ben zeki müren!
Sen tam zamanında aldın. Çıkmasını bekleyeceksin. Ben kripto paraya ilk girdiğimde en tepeden almıştım, hiç bilmiyordum o zamanlar işin mantığını. Tam bir yıl beklemek zorunda kaldım zarar etmemek için.sorma yaaa. ilk defa coin aldım. aldım alalı düşüyor. işte ben zeki müren!
değdi mi beklediğine bari ?Sen tam zamanında aldın. Çıkmasını bekleyeceksin. Ben kripto paraya ilk girdiğimde en tepeden almıştım, hiç bilmiyordum o zamanlar işin mantığını. Tam bir yıl beklemek zorunda kaldım zarar etmemek için.
Fazlasıyla.: )değdi mi beklediğine bari ?
şimdi beğendiğin bütün mesajlarımı hatırlayıp bi tribe girdim :/Çok bilmiş gibi konuşuyorlar ya ağızlarının ortasına vurasım geliyor.
Beğenip geçiyorum.
adsljfaşjfşdajşimdi beğendiğin bütün mesajlarımı hatırlayıp bi tribe girdim :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.