İçinden Geçeni Söyle

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Hukuken: kanunun ne olduğu fark etmeksizin konusu suç teşkil eden her eylem savcılık tarafından ciddiye alınır
Trde: müstakbel dosyayı inceltecek olan savcının o günkü bakiyeyi ruhiyesi ile Atatürk e karşı şahsi bir garazenin olup olmadığına bağlı değişir.
Tavsiye: her ne olursa olsun şikayet etmekte fayda var. Bu tür kişiler emniyete ve ya savcılığa şikayet edildiklerinde bir daha aynı boku yememekteler.
bana basit bi dilekçe örneği yollayabilir misin?

alcatraz

🍻
Elmas Üye
O değil de arzuhal kelimesi ne kadar hoş geliyor kulağa.: )
üni yıllarımda bi sene önce filan bi yerde okumuştum. o günden beri o kelimenin bende yarattığı o güzel his kadar hiç bi kelime olmadı biliyo musun ?
çok naif, söylenişi sihirli geliyo kulağıma her seferinde ilk defa duymuşum gibi

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
üni yıllarımda bi sene önce filan bi yerde okumuştum. o günden beri o kelimenin bende yarattığı o güzel his kadar hiç bi kelime olmadı biliyo musun ?
çok naif, söylenişi sihirli geliyo kulağıma her seferinde ilk defa duymuşum gibi
Kulağa hoş gelmesinin nedeni dar ünlü harf ile geniş ünlü harfin arka arkaya olması olabilir diyeceğim ama aynı his "muhattap" kelimesinde olmuyor.: ))))

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Belki dar - geniş - dar yapmak lazımdır.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Kulağa hoş gelmesinin nedeni dar ünlü harf ile geniş ünlü harfin arka arkaya olması olabilir diyeceğim ama aynı his "muhattap" kelimesinde olmuyor.: ))))
bence muhatap kelimesi kulağıma hoş gelmiyor. Arzuhâl içinse bence kısa evet ama onu yumuşatan aslında o "â" harfinin kelimeye tamamen karakter vermesi gibi geliyor. Yani şöyle düşün, sabha kahve içiyorsun şekersiz, filtre, sert bi kahve ve bi anda ısıtılmış yumuşak sütü bi koyuyorsun içine kahve dünyan değişiyor. İşte o yumuşamış a tam olarak bu görevi yapıyor gibi geliyor. Söylenişi, kulağa gelişi çok hoş olmasının temel nedeni naçizane bu bence :D umarım anlatabilmişimdir akjsdsakd

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ne zaman arzuhal kelimesini duysam hep seni hatırlıyorum :dyg:
Bi de ihtiyaç sahiplerinde. Hem ihtiyacı var hem sahip diyorum ve kafamın içinde honk smileyi dans ediyor :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Dirseklerimde masanın izi olmaya başladı artık.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ne zaman arzuhal kelimesini duysam hep seni hatırlıyorum :dyg:
Bi de ihtiyaç sahiplerinde. Hem ihtiyacı var hem sahip diyorum ve kafamın içinde honk smileyi dans ediyor :honk:
harbiden haaa ne o ihtiyac sahibi şimdi. bu arada aferin yani kanks bende artık bu kelime gecince aklıma sen gelcen
normal bi şekilde kelimeyi algılayamıcam artık :D

pumpkin🌸

Elmas Üye
harbiden haaa ne o ihtiyac sahibi şimdi. bu arada aferin yani kanks bende artık bu kelime gecince aklıma sen gelcen
normal bi şekilde kelimeyi algılayamıcam artık :D
Nan o senin lafın zaten 🤦‍♀️ Hem sahip hem ihtiyacı var. Benim aklıma sen geliyon. Senin aklına ben gelcem akla gelmeception mı yaşıyoz napioz .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
Arkadaşlar geçen ruhumu emen ruh emici iş arkadaşım işten ayrılmış bugün, zaten izinliydim güne puanım 10/100 💅

pumpkin🌸

Elmas Üye
Üst Alt