Nörüyon?ne yicem yaaa![]()
nörüyüm. bayram bitti çalışmaya devamkeee. sen nörüyon ?Nörüyon?
İyidir, aynı şeyler, değişik bir şey yok.nörüyüm. bayram bitti çalışmaya devamkeee. sen nörüyon ?
bu arada bu iç anadolu lafıdır sen nerden bilion![]()
kolay gelsin döngüsel hanım.İyidir, aynı şeyler, değişik bir şey yok.
Bir yerde denk gelmişim demek ki...
bayılacak olursamda hemşirenin kollarına bayilayim rabbim...ilk defa kan vereceğim inşallah bayılmam.
Durumlar nedir bayıldın mıilk defa kan vereceğim inşallah bayılmam.
yok bi cacık hissetmedim :/Durumlar nedir bayıldın mı
Şaka gibi, savcılık bir kanunu ciddiye alıyor mu diye düşünüyoruz hükumet sağolsun.@SleepleSsS Atatürk'ü koruma kanununu savcılık ne kadar ciddiye alıyor, çünkü bi oyunda orospu çocuğunun tekine aşırı uyuz oldum ve, Türklere, Atatürk'e ve bayağı dini değerlere ağzına geldiğini saydırdı uyuz oldum gidip suç duyurusunda bulunacam eğer ciddiye alıyorlarsa kanunu?
Hukuken: kanunun ne olduğu fark etmeksizin konusu suç teşkil eden her eylem savcılık tarafından ciddiye alınır@SleepleSsS Atatürk'ü koruma kanununu savcılık ne kadar ciddiye alıyor, çünkü bi oyunda orospu çocuğunun tekine aşırı uyuz oldum ve, Türklere, Atatürk'e ve bayağı dini değerlere ağzına geldiğini saydırdı uyuz oldum gidip suç duyurusunda bulunacam eğer ciddiye alıyorlarsa kanunu?
Kişiye ve eyleme ve dahi eylemin yönlendiği kişiye karşı hukukun esnetilebildiği 3. Dünya ülkeleri açısından normal bir soruŞaka gibi, savcılık bir kanunu ciddiye alıyor mu diye düşünüyoruz hükumet sağolsun.
Hem üzülüp hem mizahını yapmadan duramıyorselammmmmmmmmmmm rüyamda kerolayn evleniyordu.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.