yaksamlar
Mal yaDerdi neymiş anlarız adam toplattırmasınlar bize bela oluruz başlarına!
De kiMal yacidden mal
ruh emici. Geçen gelmiş bana, tecrübesiz tepeden geldiğin bu pozisyonda yolun sonunda seni büyük bi başarısızlık bekliyo diyo
mevcut düzende en başarısız birimin başındaki kişi kendisi, ahımı alan mutlu olabilmiş mi acaba
![]()
Ona 3 numaralı bakışım eşliğinde gülümseyerek peki dedim. O ve diğerleri ne demek istediğimi henüz anlamadı. Ama anlayacaklarDe ki
Sana ne
Ona 3 numaralı bakışım eşliğinde gülümseyerek peki dedim. O ve diğerleri ne demek istediğimi henüz anlamadı. Ama anlayacaklar![]()
Hahaha benden daha hınçlı anlattın yeminle 😬 ya suratı bi görsen adamdan negatiflik fışkırarak akıyor suratta yok meymenet bekarsa yazılıyor bile olabilir zira bugün bi an o hissiyata kapıldım. Erkekler ilginç gerçekten, bu kadar uğraşmasının altındaki üzerinde durduğum neden çekememezlikti ama farklı da olabilir tabiKaşiniyor bence belasını bulmak için sürtünüyor ensesine çatt diye vurunca boynu içeri kaçacak kafasının üstünde yıldızlar dönecek sonra uğraşmaz bence
Sinirlerini yipratmak ve ve veee hırçın bir tepki verdirip seni kötü gösterebilmek için oynuyor
(anliyoruz bu işten gelin programı seyrettim iki bölüm...)
Aaaa bir de erkek mi?Hahaha benden daha hınçlı anlattın yeminle 😬 ya suratı bi görsen adamdan negatiflik fışkırarak akıyor suratta yok meymenet bekarsa yazılıyor bile olabilir zira bugün bi an o hissiyata kapıldım. Erkekler ilginç gerçekten, bu kadar uğraşmasının altındaki üzerinde durduğum neden çekememezlikti ama farklı da olabilir tabievde kalmışmışım. Bilmiyorduk. Gavat.
Aaaa bir de erkek mi?
Erkekler böyle salak salak yazılma taktikleri yapabiliyor okulda saçini çekerek başlıyor ilgisini belli etmeye anlamsiz itici amaçlarına uymayan garip davranışları oluyor
Belki de bir kadının yükselmesini hazmedemiyor
hepimizi işin içine katma böyleleri de mevcut doğal yaşam şeysi buNiye böylesiniz ya![]()
28 şampiyonluğumuz var. Deliren biz değiliz 5 yıldızı olmayanlar olur bu durumda sklsj Fenerin 28 şampiyonluğunu saymamak Metin oktayı hiç etmektir o kadar övündüğünüz…@angie beş yıldızlı forma nedir. kupa alamayınca iyice deli oldunuz : /
metin oktay ve diğer efsaneler dışında bir şey öne sürün ya. onlar mahalle kupalarıydı. inanma, üzülürsün : )28 şampiyonluğumuz var. Deliren biz değiliz 5 yıldızı olmayanlar olur bu durumda sklsj Fenerin 28 şampiyonluğunu saymamak Metin oktayı hiç etmektir o kadar övündüğünüz…
Üzülen daha simdiden sizsiniz bence skljslkmetin oktay ve diğer efsaneler dışında bir şey öne sürün ya. onlar mahalle kupalarıydı. inanma, üzülürsün : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.