Kirpiklerimi silemeyecek kadar yorgun hissediyorum sen nasılsın çiçeğimHos bulduk canim nasılsınnn
Kirpiklerimi silemeyecek kadar yorgun hissediyorum sen nasılsın çiçeğimHos bulduk canim nasılsınnn
Yarın son, üçüncü gün herkes evine dönme telaşına düşer. İyi ki birleşmedi bayramla haftasonu.Bayramda evden bakkala diye çıkıp bayram bitince döneceksin
Ay gitsin herkes yaaYarın son, üçüncü gün herkes evine dönme telaşına düşer. İyi ki birleşmedi bayramla haftasonu.
Geçen senenin acısını çıkarırcasına uzadıkça uzuyor aksine.: ))))Ay gitsin herkes yaa
Hatta bayram ziyareti de hasta ziyareti gibi kısa olur
Çocuklardan feyz alinmalı kapıdan sekerimizi alip gidelim
Çok şükür canım evde pinekleme istee xdKirpiklerimi silemeyecek kadar yorgun hissediyorum sen nasılsın çiçeğim
Bize gel bayram gezdirelim seni ama Harçlik yok bayram şekeri var dolma var baklava var dedikodu varÇok şükür canım evde pinekleme istee xd
Dolma baklava yeterrr <3Bize gel bayram gezdirelim seni ama Harçlik yok bayram şekeri var dolma var baklava var dedikodu var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.