Uyuyamıyorum yine sabah yedide kalkcam bir de
Hankığ filmlerfilmlerde, dizilerde, müzik kliplerinde falan görünce hayrete düşüyorum ya...... bu amerikan bayrağını ilk kez kilot ve baksır olarak giyenin başını nasıl ezmemişler de moda olmuş bu..... emperyalist ülke böyle mi oluyo....
Rica ederim, bunları hep yılın admini seçilirken oy toplamak için yapıyorum.........@Bel far niente şarkıyı aldım listeme. Teşekkürler.: )
Seçimler Aralık'ta değil mi? Erken başlamışsın.: )))Rica ederim, bunları hep yılın admini seçilirken oy toplamak için yapıyorum.........
Rahmetli anneannem ölenlere çok üzülürdü gerçekten ölüyorlar saniyorduyazılı olmayan dizi ve film kuralıdır, uçurumdan düşen, denize düşen veya sadece yanık cesedini gördüğünüz insanlar ölmemişlerdir....
Erken kalkan y.... şaka şaka hayatımda hiçbir işi erkenden yapıp önüme bakayım kafasına erişemedim, hep son dakikaların adamıydım :/Seçimler Aralık'ta değil mi? Erken başlamışsın.: )))
Allah rahmet eylesin, benimki de "yine mi şebeklere bakıyon?" derdi. ne izlesem, ne oynasam ne yapsam hep şebekler derdi.Rahmetli anneannem ölenlere çok üzülürdü gerçekten ölüyorlar saniyordu
Ölmedi diyince olur mu yavrum her yeri kan vah zavalli derdi :'(
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.