S
Serçe

Sana Sarı laleler aldım
Çiçek pazarından..
Çiçek pazarından..
Kaskatı mı 🤔biraz önce arkadaşın masajına maruz kaldım. kaskatı olmuşsun diye beş dakika hayrına masaj yaptı. bir masaj bu kadar mı fark eder. dünya varmış. yeni doğmuş gibi oldum. acilen bir masaj yaptırmam veya masaj aleti almam lazım.
Belki de seni elleyesi var da kulunç bahane bir de öyle düşünkim elini sırtıma atsa kramp giriyor ve herkes "sende kulunç var knk" diyo. güzel bi yer bulursan adres atsana benim de ihtiyacım var sanırım![]()
Belki de seni elleyesi var da kulunç bahane bir de öyle düşün
çöp, iş yapmaz. ismail ile devam.@Plesk jorge jesusu almısız ne diyosun…
Kaskatı şifre galiba jfkdn @Plesk de demişti kızlar anlamıyor sizin sifreli konuşmanızı
beni arkadaşlarıma karşı düşman etme kasjda
ellemek isteyen kaskatı sırtımı mı eller konuşturma şimdi![]()
valla şifreleri bana da ögretseniz iyi olurKaskatı şifre galiba jfkdn @Plesk de demişti kızlar anlamıyor sizin sifreli konuşmanızı
Kaskatı şifre galiba jfkdn @Plesk de demişti kızlar anlamıyor sizin sifreli konuşmanızı
Cok sert biri gibi duruyo ben sevdim. Taraftara bile ayar verir gibi duruyo skljsçöp, iş yapmaz. ismail ile devam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.