Ucuz yollu iş yaptirmişlardirNeredeyse her şeyin internet üzerinden yapıldığı bir dönemde bazı belediyelerin internet sayfalarının kullanışsızlığı ve yetersizliği deli ediyor.
tanıdığa yaptırmışlardır komşuya vermişler 200-300 tl :dUcuz yollu iş yaptirmişlardir
Belediyelerle çalışmak isteyen ajans hiç görmedim. Amatör ellere emanet kalmış...Ucuz yollu iş yaptirmişlardir
Büyük şehir belediyeleri iyi oluyor ama genelde biraz kesenin ağzını açamiyot sanirim ufak yerler ya da önem vermiyorlarBelediyelerle çalışmak isteyen ajans hiç görmedim. Amatör ellere emanet kalmış...
kim elini sırtıma atsa kramp giriyor ve herkes "sende kulunç var knk" diyo. güzel bi yer bulursan adres atsana benim de ihtiyacım var sanırımbiraz önce arkadaşın masajına maruz kaldım. kaskatı olmuşsun diye beş dakika hayrına masaj yaptı. bir masaj bu kadar mı fark eder. dünya varmış. yeni doğmuş gibi oldum. acilen bir masaj yaptırmam veya masaj aleti almam lazım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.