hg tmm tmm şizofren gşibi jkendi kendine konusmaA.S.
Herkes uykuda, yazma!
Ok, kib, bye. adfjdşjaja
hg tmm tmm şizofren gşibi jkendi kendine konusmaA.S.
Herkes uykuda, yazma!
Ok, kib, bye. adfjdşjaja
Alışığım ben, etkilemiyor beni böyle konuşmak, aksine eğleniyorum.ddddhg tmm tmm şizofren gşibi jkendi kendine konusmageldim
![]()
Ahahhahahahhahhahahahahbasketbolda üst üste 6. galibiyet geldi. basket sonrası futbol çekilmez şimdi.
İyidir, sen napıyon?Huhuuuu. Selam gençlik napaysunuz
Güne ehh işte başladım. Ama sonra arkadaş da bunalmış evde. Aksama kadar yürüdük yaka yaka gezdik kendime geldim 😅 sen napion nasıl oldun işler ne alemde?İyidir, sen napıyon?
Yeni filmi mi çıkıyormus?Bu jonny depp olayı ne ya biri beni aydınlatsındı .s.s
ya bırak, basket bizden sorulur.Ahahhahahahhahhahahahah
Bu gözler senin basket tayfa olacağını da mı görceyidi skljsksns
Ohh topladın enerjiyi.: ))Güne ehh işte başladım. Ama sonra arkadaş da bunalmış evde. Aksama kadar yürüdük yaka yaka gezdik kendime geldim 😅 sen napion nasıl oldun işler ne alemde?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.