kimmiş o gizli adminGizli admini çağırsaydın o hemen halleder :)
kimmiş o gizli adminGizli admini çağırsaydın o hemen halleder :)
evet o geldi aklıma. ama başka neden var mı acabaMesaj sayın az olduğu içindir.
Ayrıcalıklı olamazsın sonra.dd
@Bel far niente :)kimmiş o gizli admin![]()
ben sadece siliyor diye biliodum onu (:
İyi seyirler bakalımYok demiiyorummm 🙂
rica ederim bende dizime bakıyorum :)
teşekkür ederim 🙂İyi seyirler bakalım![]()
İstediğin yere konu açabilirsin oraya da anılarını ekleyebilirsin yeri uygun olmammişsa kategori değiştiririz
sen hangi seviye bi kralsın yaa. teşekkür ederim. çok incesin.İstediğin yere konu açabilirsin oraya da anılarını ekleyebilirsin yeri uygun olmammişsa kategori değiştiririz
açtı yaa. suan chen'in gözümdeki kredisi aşırı büyüdü. sırf o uğraşmasın artık diye konuyu açmaktan vazgeçtim. inadımı dindirdi suanAçtı mı naptı, ay açsın artık diye anket konusu açcam 🤦♀️
benim verdiğim mi askdkasdjsakdl50 aldım sınavdan, hem de kopya çekerek.: ))))))
Sorular farklıydı.benim verdiğim mi askdkasdjsakdl
canın saolsun. bana basit geldi inkar etmicem şimdi. o osmanlı bilmem nesini bile salladım. fordu da sallamıştım lasjdkasjdmSorular farklıydı.
Web geliştirme dili değildir diyor, Visual Basic dedim. Yanlış çıktı. Geminin bilmem nesinin nesi dedi. Google'a yazamadım. Salladım, tutmadı. Birkaç şey daha vardı, hiçbiri tutmadı. Bana zor sorular geldi.: ))))))))
Başka türlü olmayacak gibi zaten.: )) Haber ver bana sonucu.canın saolsun. bana basit geldi inkar etmicem şimdi. o osmanlı bilmem nesini bile salladım. fordu da sallamıştım lasjdkasjdm
girersem ilk seni aldırıcam söz![]()
yarın unututrsam hatırlatır mısın bana bu konuyu ? ofiste sorar soruştururum. biri çıkar diye ümit ediyorum. birimiz girsek yeter içeriBaşka türlü olmayacak gibi zaten.: )) Haber ver bana sonucu.
Tamamdır.👍yarın unututrsam hatırlatır mısın bana bu konuyu ? ofiste sorar soruştururum. biri çıkar diye ümit ediyorum. birimiz girsek yeter içeri![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.