Parası varsa alsın kime ne ya aaaTarkan yat almamis, millet yine bol keseden atmış
Parası varsa alsın kime ne ya aaa
Sen bugune bugun 1 haftalık elamansın. O yeni geldiğine göre kıdemli olan sensin elini masa vurkız aslan burcuymuş yaa, acaba anlaşabilir miyiz dicem anlaşırız da işte ben rahat edebilecek miyim![]()
bi hafta mı yaa .s.s bana asırlar geçmiş gibi geliyo .s.sSen bugune bugun 1 haftalık elamansın. O yeni geldiğine göre kıdemli olan sensin elini masa vur![]()
Valla son bi haftada bi sürü tarif yazdım kalori hesapladım smoothie olsun detoks olsun@keroLayn bi defa da bize bi detox tarifi verse nooolur ki acabaaa
gizemli hallere bak yaa, bir tutam maydanoz, yarim limon, biraz zencefil karistir ic de nooooolacak sanki skdjksdfjsdValla son bi haftada bi sürü tarif yazdım kalori hesapladım smoothie olsun detoks olsunama işte böle public areada yayınlayamıyorum 😋
Geç sen yaz o zaman çok biliyosangizemli hallere bak yaa, bir tutam maydanoz, yarim limon, biraz zencefil karistir ic de nooooolacak sanki skdjksdfjsd
Çekilin ben yazarımmGeç sen yaz o zaman çok biliyosan![]()
ne kadar lüzumsuz ve saygısız söylemler....Çekilin ben yazarımm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.