Vitamini kabuğunda miymiş?
İsraf olmasın kabuğu diye demek ki
Evde yaparken bu kabukların acisi alinip öyle yapılıyorolabilir. kabuğunu da değerlendirmişler.
anlamak için bir tane daha yedim. portakal kabuğu üzerine bal sürülmüş gibi. kabuğunun keskin acılığı duruyor.
acısını nasıl alıyorlar onun. kaynatarak mı? kurutarak mı? merak ettim şimdi.Evde yaparken bu kabukların acisi alinip öyle yapılıyor
Hazır gida diye demek ki çok önemsemiyorlar
Bazı yöntemler varacısını nasıl alıyorlar onun. kaynatarak mı? kurutarak mı? merak ettim şimdi.
kabuk için değmez.Bazı yöntemler var
Birincisi kirece yatırarak
Diğeri kaynatarak
Diğeri tuzlu suda bekleyerek
Diğeri kurutarak
Başka yöntem varsa onlari bilmiyorum
Ben salçalı severim…yemeklerime salçalı diyorlar, beğenmiyorlar. dışarıdan söyleriz.
portakal diyerek geçiyoruz. kurcalama.O turunç portakal değil çok çok çok ekşi olduğu için pastacılık endüstrisinde kullanılıyor 😂
salçanın içine ne atarsan yemek oluyor misali kullanıyorum işte : )Ben salçalı severim…
Karadenizliler pek salça kullanmıyor. Sen nasıl salçalı yapıyosun…
Kapanmış dediniz de bakayım dedim. Plesk falan diyordu. Hekledin mi forumu @Plesk sklsj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.