O Facebook a takılıyor ya okey filan oynuyor arada fjdjndTeyzemizide buraya üye yapsana bizimle takilsin 🥰
O Facebook a takılıyor ya okey filan oynuyor arada fjdjndTeyzemizide buraya üye yapsana bizimle takilsin 🥰
Bir ortak yön dahaKışı seviyorum çünkü etrafta hiç böcek olmuyor......................
O Facebook a takılıyor ya okey filan oynuyor arada fjdjnd
Ben de bilmiyorum ki hesabını filan neydi benim facem yok onlar kendi aralarında takılıyorIsim soy isim yaz ekleyeyim, onunla takilmak istiyorum jdkdjnsjd
Ben de bilmiyorum ki hesabını filan neydi benim facem yok onlar kendi aralarında takılıyor
Anneler çağa ayak uyduruyor yaaEskiden annem kiz kardesimin adina face acmisti, sirf tüm arkadaslarimi stalklamak icin jdvskjss
Ya sen aşk mısın?
Bu şarkıyı sen söyle yolla ben de alarm sesi yapayım bununla uyanayım nasıl fikir? allaaaaam aşka bak, ferhat ile mecnun b*Ok yemiş.Bana armağan ettiğin ilk aşklı şarkı...
Zil sesim yapim....
Bu şarkıyı sen söyle yolla ben de alarm sesi yapayım bununla uyanayım nasıl fikir? allaaaaam aşka bak, ferhat ile mecnun b*Ok yemiş.
Bu mudur? yollasana kızım ses kaydını ama özelden yolla....Yaa şapşikkko
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.