Sarışın rus derken hatun cinsinden mi öküz cinsinden mi?bugün kursum başlıyooo
çok heyecanlıyımmm
umarım hocamız sarışın bir rustur
gözümüz gönlümüz açılsın diye, yanlış anlaşılmasınn![]()
Sarışın rus derken hatun cinsinden mi öküz cinsinden mi?bugün kursum başlıyooo
çok heyecanlıyımmm
umarım hocamız sarışın bir rustur
gözümüz gönlümüz açılsın diye, yanlış anlaşılmasınn![]()
Bu gay ve lez muhabbetinden ötürü forumda büyük bir cinsiyet kargaşası hakim oldu sanırımmSarışın rus derken hatun cinsinden mi öküz cinsinden mi?Bu detay önemli..
![]()
Hmm harika bundan sonra bende kullanacağım müthişoofff offf
yöresel kayboluşlar
bizim orada 'e yaanii' manasında 'e ga canım' deriz![]()
Aynen..Bu gay ve lez muhabbetinden ötürü forumda büyük bir cinsiyet kargaşası hakim oldu sanırımm
hatunsa esmer erkekse sarı kafa olması tercih nedenidirSarışın rus derken hatun cinsinden mi öküz cinsinden mi?Bu detay önemli..
![]()
Buda biseksüellik oluyordu sanırım. Aslında şöyle bakınca en iyisi bu sanırım..hatunsa esmer erkekse sarı kafa olması tercih nedenidir![]()
bundan sonra böleBuda biseksüellik oluyordu sanırım. Aslında şöyle bakınca en iyisi bu sanırım..![]()
internetten de mi yok durumunun bir üst leveli bu mu acaba şlaskdbundan sonra böle
annalise keating'in askerleriyizzz![]()
hayır, onun bi üstü şu olayinternetten de mi yok durumunun bir üst leveli bu mu acaba şlaskd
Sana bir şey diyim mi? 30 u geçmişsin. Zor evlenirsin sen artık. Gerçi sineye çekersen belki bir 3 yılın daha var ama sonrasında ki modun bu saatten sonra kimsenin kahrını çekemem modu olacak. Şuan da gözünün üstünde kaşı var modundasındır...18 yaşımdan beri annemin sen zor evlenirsin deyip evlendirme çalışmalarına başlamasına
32 yaşında hala bekar oluşum şokuuuu..................
Yani birazcık bulsaydın keşke üzülmüş kadın..hayır, onun bi üstü şu olay
üni hayatım boyunca uzak memleketten kimseyle münasebetimin olmasını istemeyen annemin sevgilimden ayrıldığım gecenin sabahında kucağında ağlarken kayseriden de mi yok ya demesi, bulma dedin ya deyince, bulma dediysek bu kadar mı bulma dedik demesi
ben bu olayı aşamıyorum yaa, baştan sona haritam yanlışmış![]()
18 yaşımdan beri annemin sen zor evlenirsin deyip evlendirme çalışmalarına başlamasına
32 yaşında hala bekar oluşum şokuuuu..................
bende kimsenin kahrını çekemem modu uzun zamandır açık aslındaSana bir şey diyim mi? 30 u geçmişsin. Zor evlenirsin sen artık. Gerçi sineye çekersen belki bir 3 yılın daha var ama sonrasında ki modun bu saatten sonra kimsenin kahrını çekemem modu olacak. Şuan da gözünün üstünde kaşı var modundasındır...![]()
yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz..............Yani birazcık bulsaydın keşke üzülmüş kadın..
Ah aynı kaderi paylaşıyoruz yalnız değilsin merak etme
O zaman nediyoruz. Müzmin bekar kadınlar arasına hoşgeldin. En acilinden 3 5 tane kedi sahiplenip hayatına devam ediyorsun..bende kimsenin kahrını çekemem modu uzun zamandır açık aslındaerken olgunlaşıyorum ben
![]()
yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz..............
ben yalnızım bayım![]()
O zaman şu meşhur soruyu burada yazmazsak çok ayip olacak kanaatindeyimyalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz..............
ben yalnızım bayım![]()
yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz..............
ben yalnızım bayım![]()
benim de haberim yok gönderilmişimBizim @ufuqq niye gönderdin, isinde gücünde delikanlyidi hemen pes ettin :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.