Karın ağrısı kabir azabı la öle deme
ya bu gaz sancisinin sadece ankaralilarda olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam kjskdfjk ankaradaki akrabalarimda bende duydum ama kütahyada kimsede duymadm
Karın ağrısı kabir azabı la öle deme
ya bu gaz sancisinin sadece ankaralilarda olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam kjskdfjk ankaradaki akrabalarimda bende duydum ama kütahyada kimsede duymadm![]()
![]()
Valla kanka bende bilemedim, etçil milletiz ondan mı
Soğanı turpu eksik olmaz ondan mi
Yoksa kuru ayazından mi bilemedim.
ama soğuğu sert insanı merttir 😜
Karpuz turbu derler...hea sogu sert oldugunu iliklerime kadar yasadim bildigin -10 ve masallah merkezi sistemde kaloriferleri yanmiyordu ksjdfkjslfskfd sogan turp da dogru hatta bir turp var disi beyaz ici kirmizi off![]()
Aleyküm SelamSelam forum.
selam günaydın döngüselSelam forum.
çok saçma ve yanlış bi uygulamaaBurda kaos cikacakken önleniyo djkdjd yönetim calsiiyor![]()
Neden bu ciddiyet boşandıkta haberim mi yok yiğidimİyiyim ben de. Öyle sessiz kalınca merak ettim, neyse iyi olmana sevindim.
BANA MI DEDİNNNNNNNNNNNNBağırmaa tamam duyuyoruz
![]()
EVET Bİ SORUN MU VARRRRBANA MI DEDİNNNNNNNNNNNN
ÖNCE O CAPS LOCKI Bİ KAPAT...................EVET Bİ SORUN MU VARRRR
PEKİ YAA SONRAAAAAAAAAÖNCE O CAPS LOCKI Bİ KAPAT...................
Bazılarını acı olgunlaştırır, beni sensizlik olgunlaştırdı.......Neden bu ciddiyet boşandıkta haberim mi yok yiğidim
Gerçi sensizlikte acıların en büyüğü....Bazılarını acı olgunlaştırır, beni sensizlik olgunlaştırdı.......
SONRASI SONRAAAAPEKİ YAA SONRAAAAAAAAA
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.