Tam olarak bunu ekleyemem ama benzeri bir şeyi ekleyebilirim
Ben de ayaklarıma soğuk arıyorum ama çarşaf da sıcak
Ayağimin sadece birini dişari çıkartinca oluyor istediğim ayar ikisini çıkartsam üşüyecekmişim gibi geliyor
bu forumda niye kaos yok ya .s.s içinden geçen konusunu sadace 1 misafir okuyo mesaj silinmiyo konu kilitlenmiyo .s.s keşke azıcık kaos olsaydı![]()
Sabah gaz sancısı ile uyanmak kadar boktan bir şey yok.
O turpu yemeyecektik
Demek erkeklerin sabah ereksiyonu ile uyanması yalanmış görüyor musun @Küboo armin tüm gerçekleri çıplaklığıyla önümüze serdiSabah gaz sancısı ile uyanmak kadar boktan bir şey yok.
O turpu yemeyecektik
Ben gormedim hani nerdeeDemek erkeklerin sabah ereksiyonu ile uyanması yalanmış görüyor musun @Küboo armin tüm gerçekleri çıplaklığıyla önümüze serdi
İyiyim ben de. Öyle sessiz kalınca merak ettim, neyse iyi olmana sevindim.İyiyim teşekkür ederim canım sen nasılsın? 🤍
Demek erkeklerin sabah ereksiyonu ile uyanması yalanmış görüyor musun @Küboo armin tüm gerçekleri çıplaklığıyla önümüze serdi
Gecmus olsun erkeklerin gaz sancisni kadinlar hic cekmiyor mu? Nasil bisey acaba djjdjdjdd
Demek erkeklerin sabah ereksiyonu ile uyanması yalanmış görüyor musun @Küboo armin tüm gerçekleri çıplaklığıyla önümüze serdi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.