vay be bu gifi yenı gordum yenımı ekledınız melo:
Anakart'ın ve fanların ışıklandırmaları sağolsun benim oda akşamları pavyon gibi oluyor, ideal bir Ankaralı odasının olması gerektiği gibi.
Ya bunlarla temizleyeceksin ya da ağaaa benim param çok yok hem de kıymetli diyorsa benim gibi saç kurutma makinası ile temizle, 3. seviyeye getir soğuğa al ver püsküyü, sonra kalanları da bezle ucundan temizle ben öyle yapıyorum.Kanka fanları nasıl temizleyecez ya, bir fikrin varmı ?
Bazıları dönmekten vazgeçti, bazıları beste yapiyor kendince.
Ya bunlarla temizleyeceksin ya da ağaaa benim param çok yok hem de kıymetli diyorsa benim gibi saç kurutma makinası ile temizle, 3. seviyeye getir soğuğa al ver püsküyü, sonra kalanları da bezle ucundan temizle ben öyle yapıyorum.
https://www.trendyol.com/gaman/hava...presor-koruk-oto-arac-pc-temizleme-p-54900339
tabiii ki ben...şimdi kim o kadar yol yürüyecek?
Özelleri okuyan cemal benim. Buyrun efenim nasıl yardımcı olabilirimÖzelleri okuyan cemal kim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.