Emin olmamakla beraber sadece kendi yazdığımız mesaj sayısını görebiliyoruz.Yönetimdeki arkadaşlarım,
Konu içinde kimin kaç mesaj yazdığını burada nasıl görebilirim? Cevaplar kısmındaki mesaj sayısı tıklanabilir değil??
Emin olmamakla beraber sadece kendi yazdığımız mesaj sayısını görebiliyoruz.Yönetimdeki arkadaşlarım,
Konu içinde kimin kaç mesaj yazdığını burada nasıl görebilirim? Cevaplar kısmındaki mesaj sayısı tıklanabilir değil??
Kişinin profiline girerek bul'a tıkladığında, hem mesajlarını, hemde konularını görüntüleyebilirsin.Yönetimdeki arkadaşlarım,
daha önce çok tehdit aldım ama hiç böylesini aldığımı hatırlamıyorum...Seni seversem görürsün zjzndjdnzm
En tehlikelisi buydu eminim..daha önce çok tehdit aldım ama hiç böylesini aldığımı hatırlamıyorum...
Oha almanyada bile pahalı kank dksjjsks
Neden :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.