2. dizide daha sevdim ama ilktede çok güzeldi iyiydiYüzüyle çok oynadı,ihtiyacı yoktu ama kendi tercihi tabii. Evet,diğer dizide biraz arka planda kalmışlardı. Burada eğlenceliler, benimki yine suratsız ama olsun. 😁
2. dizide daha sevdim ama ilktede çok güzeldi iyiydi
Rol farkı tabiki var
bahar esintisini bitirdim daha yeni çok değişik animeydi
eğlenceliydi baya bakmak istersen öneririm ^^
Her zaman ben hatırlatmayım geleceksen kendin gel foruma tıpış tıpışTeşekkür @Fluffy uğrarım yine hatırlatgeniş vakitte daha çok incelerim
Sosyal medyada görünen insanlar yeterince varlar. 😀 kaydırarak izleyecek yeni insanlar mı arıyorsun 🤪Üye olup yazmayan gizli gizli orda takılan nickler napıyor?
Aşkım, kuş üzümü, yarım yağlı peynirim, küllü zeytinim, ızgara bifteğim, senden başkasında gözüm yok, mal varlığına çöreklensem o bana yeterSosyal medyada görünen insanlar yeterince varlar. 😀 kaydırarak izleyecek yeni insanlar mı arıyorsun 🤪
Anime mi yazdım Ay benim kafam çok dalgın doğru kore dizi benim hatam 🥹 😽Bahar esintisini anime olarak bulamadım, kore dizisi çıkıyor,onu mu diyorsun acaba.
Bana atabilir misin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.